Krása

Vyhlašujeme nejlepší kosmetiku roku 2023: nemáte ji doma i vy?

Vyhlašujeme nejlepší kosmetiku roku 2023: nemáte ji doma i vy?

Beauty trendy 2023 jsou téměř za námi. Pojďte se podívat na nejlepší kosmetické produkty roku 2023. V letošním roce dominovaly metalické looky, výrazné řasy a přirozený make-up. Pojďte se s námi podívat, jaké kosmetické produkty patří mezi ty NEJLEPŠÍ pro letošní rok, které hodnotili zákazníci při nákupu na Notino. 

Essence Baby got blush

Tato drogerková tvářenka v tyčince dodá přirozený vzhled vašemu výslednému looku. Tvářenka má krémovou texturu, díky které jde jednoduše nanášet a snadno se roztírá. Balení je praktické a hodí se do kabelky i na cesty. Je vhodné pro každodenní použití. Kromě Notina, tvářenku zakoupíte i v kamenných drogeriích.

Lancôme Teint Idole Ultra Wear 24h

Tento make-up získal přes 300 pozitivních recenzí. Make-up slibuje matný finiš s bezchybným krytím až po dobu 24 hodin. Make-up obsahuje kyselinu hyaluronovou a vitamin E, které chrání a vyživují pleť a nedochází k nežádoucímu efektu masky. Zákaznice u make-upu kladně hodnotí dlouhotrvající a přirozené krytí ve více než 20 odstínech. 

Max Factor Creme Puff kompaktní pudr

Tento kultovní produkt dodává sjednocení pleti a všestranné použití. Pudr je vhodný pro samotné použití na vyčistěnou pleť nebo pro zafixování make-upu. Zmatňuje a zabraňuje nadměrnému lesknutí. Aplikace je vhodná pomocí štětce nebo labutěnky. Zákaznice oceňují především jeho strukturu a výdrž. 

GUERLAIN KissKiss Bee Glow

Tónovací balzám značky GURLAIN obsahuje výtažky z medu, které vyživí a zároveň zabarví vaše rty. Složení obsahuje 98 % přírodního původu a poskytuje intenzivní hydrataci. Zákazníci oceňují zabarvení a výdrž balzámu. 

Max Factor 2000 Calorie Pro Stylist

Ikonická řasenka natočí i vykouzlí objem. Tato technologie má udržet řasy natočené až po dobu 24 hodin. Speciálně vyvinutý kartáček zajistí nadzvednutí a precizní obalení řas. složení je vyvinut tak, aby se nerozmazávalo a dále nedrolilo. Řasenku mohou používat i nositelky kontaktních čoček.