Horoskopy

4 nejšťastnější znamení pro rok 2024

4 nejšťastnější znamení pro rok 2024

Některá znamení zvěrokruhu budou v roce 2024 zářit jasněji než ostatní. Tito šťastlivci zažijí v průběhu roku opravdu šťastné okamžiky a příznivé okolnosti. Zajímá vás, zda patříte mezi vyvolené? A jak na tom budou ostatní znamení? V tomto článku vám odhalíme 4 nejšťastnější znamení zvěrokruhu v roce 2024.

Beran (21. 3. – 19. 4.)

Rok 2024 nemusí beranům přinést nic zvláštního. Pokud patříte k tomuto znamení, v příštím roce budete nejspíše čelit různým výzvám a zažívat vzestupy a pády v kariéře. Překážky se mohou objevit i v podnikání. Můžou se u vás objevit zdravotní problémy či finanční obtíže.

Býk (20. 4. – 20. 5.)

Pro jedince ve znamení býka bude v tomto roce úspěch výsledkem obrovské dřiny. Rok 2024 vám přinese úspěch a významné výhody. V novém roce vás navíc čekají finanční zisky, které budou řešit vaše ekonomické problémy. Vaše zdraví zůstane vesměs vynikající, ale musíte mu věnovat zvýšenou pozornost. Na začátku roku by u vás mohlo dojít k určitým zdravotním problémům, ale v polovině roku očekávejte postupné zlepšování.

Blíženci (21. 5. – 21. 6.)

Blíženci prožijí rok plný příležitostí a úspěchů. Na začátku roku budete obdařeni přílivem pozitivní energie, která vás požene k úspěchu. Navíc uspořádání hvězd vytvoří harmonickou atmosféru, která podpoří vaše osobní i profesní úsilí. S přechodem do letních měsíců se vaše štěstí ještě umocní a otevře vám dveře k novým zážitkům a vzrušujícím dobrodružstvím.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

V roce 2024 sklidíte ovoce své tvrdé práce, což povede k výrazným ziskům. Možná se zvýší váš zájem o duchovno, což vám přinese mnoho výhod a nových zážitků. Tento rok může být také plný příležitostí k cestování.

zimní šperky pro seniorky

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lev bude jedním z nejšťastnějších znamení zvěrokruhu v roce 2024. Díky své zářivé energii a magnetickému kouzlu totiž přitahujete řadu šťastných příležitostí. Planetární síly se vyrovnávají ve váš prospěch a připravují cestu k úspěchu a šťastnému životu.  Vaše sebevědomí a odhodlání vám dává sílu chopit se příležitostí, které se vám naskytnou.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

V roce 2024 mohou jedince ve znamení panny trápit zdravotní problémy. Úspěch v kariéře může vyžadovat delší čekání. Problémy mohou nastat i ve vztazích se sourozenci. V práci se v průběhu roku budete potýkat s různými překážkami. V nadcházejícím roce byste měli být opatrní jak v pracovním, tak v osobním životě.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Rok 2024 bude pro Váhy plný lásky a romantiky. V pracovním i osobním životě se objeví pozitivní okolnosti. Dařit se vám bude také finančně.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Podle horoskopu bude rok 2024 pro štíry úspěšný. Po celý rok se budete těšit z moci, síly a dominance. První polovina roku 2024 navíc přinese dobré zprávy ve vašem osobním a rodinném životě.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelec, jedno z nejšťastnějších znamení zvěrokruhu v roce 2024, prožije nadcházející rok plný hojnosti a štěstí. Optimistická a dobrodružná povaha vás žene vstříc vzrušujícím příležitostem a příznivým výsledkům. Díky setkáním s lidmi získáte přístup k cenným kontaktům a zdrojům, které vaše štěstí ještě umocní

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Pro kozorohy bude rok 2024 rokem odpočinku. Budete se moci těšit z úspěchu, dobré finanční situace a stability v osobním životě i vztazích.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Nadcházející rok bude pro studenty ve znamení vodnáře trochu náročnější. Ve studiu dosáhnete dobrých výsledků pouze tehdy, když budete tvrdě pracovat. To znamená, že štěstí vám v roce 2024 nebude tolik nakloněno, takže se budete muset plně spolehnout na svou tvrdou práci.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby budou v roce 2024 zažívat hojnost a pozitivní energii. Během roku se chopíte neuvěřitelných příležitostí, tudíž se vám bude dařit i finančně. Ve vztazích budete vyzařovat neodolatelné kouzlo. Láska a romantika budou vzkvétat, protože přitahujete spřízněné duše. Vaše empatická povaha prohloubí stávající vazby a vytvoří nové, smysluplné vztahy.