KrásaMóda

Nejkrásnější zimní šperky pro seniorky: 5 tipů jak se ozdobit

Nejkrásnější zimní šperky pro seniorky: 5 tipů jak se ozdobit

Pokud máte zálibu ve špercích, pak jistě vlastníte mnoho různých kolekcí a stylů. Existují šperky, které se hodí pro celoroční nošení, ale také různé druhy ideální pro chladivé zimní měsíce. I seniorky mohou v zimě zářit krásou a elegancí, a to právě díky vhodným doplňkům. Čtěte dále, dnes vám představíme hned 5 tipů na nejkrásnější zimní šperky pro ženy v pokročilém věku.

Perly – symbolika elegance a luxusu

Zajímá vás klasika, která nikdy nevyjde z módy? Pak jsou to perly, které představují symbol elegance a sofistikovanosti. Zkombinujte krémově bílé nebo růžové perly s novým svetříkem. Krátký řetízek s perlovým náhrdelníkem doplněný perlovými náušnicemi dodá vašemu zimnímu outfitu nádech luxusu a jemnosti.

Elegantní perlový náhrdelník se skvěle hodí k ženám ve vyšším věku
Elegantní perlový náhrdelník se skvěle hodí k ženám ve vyšším věku

Chladivé počasí evokují stříbrné šperky s modrými detaily

Stříbrné šperky jsou v zimě vždy elegantní volbou, jejich barva totiž odráží chladivé počasí. Preferujete-li stříbro zdobené kamínky a detaily, pak vybírejte stříbro v kombinaci s modrou. Modrá barva totiž doslova připomíná ledové království. Zvolte stříbrné náušnice nebo náhrdelník zdobený modrými kameny. Tyto odstíny krásně kontrastují s tmavými i světlejšími zimními oděvy a dodají vám sofistikovaný vzhled.

Vznešený topaz coby luxusní drahokam pro seniorky

Topaz je krásný drahokam, který může zahřát i nejchladnější zimní den a nabývá mnoho různých barev. Vyberte si náhrdelník nebo náušnice s topazem, ideálně v teplejších odstínech, jako jsou hnědá, oranžová nebo červená. Topaz přidá do vašeho vzhledu nádech luxusu a elegance.

  • Vhodným dárkem pro seniorku může být sada náhrdelníku s náušnicemi s topazem ve stejném designu.

Moderní doplněk na zimu? Jednoznačně brož na kabát

Brože jsou výborným způsobem, jak oživit jednoduchý kabát. Aktuálně jsou velmi populární a mohou si je dovolit i seniorky, které tímto projeví svůj styl a módní vkus. Zvolte brož ve tvaru sněhové vločky, hvězdy nebo jiné zimní motivy, skvělou volbou jsou též brože ve tvaru vašich iniciálů. Brože mohou být zdobené kameny nebo perly a poskytnou vám možnost projevit svůj osobní styl.

  • Věnujte mamince či babičce brož vyrobenou jen pro ni. Existuje mnoho firem, které vyrábí jedinečné brože na zakázku.
Stříbrné či zlaté šperky v kombinaci s perlami vypadají velmi elegantně
Stříbrné či zlaté šperky v kombinaci s perlami vypadají velmi elegantně

Elegance v podobě červených rubínů

Červená barva rázem do studené zimy přinese nádech vášně a života. Rubíny jsou kameny spojené s láskou a vášní. Zkombinujte rubínový náhrdelník nebo náušnice s jednoduchým černým nebo šedým outfitem. Tato kombinace vytvoří kontrastní a elegantní vzhled.

  • Výborně vypadají červené rubíny v kombinaci se žlutým zlatem. Tyto šperky jsou díky své eleganci a přepychu vhodné i pro starší dámy.