Horoskopy

Přezíravé znamení: tato 4 pohrdají doslova vším

Přezíravé znamení: tato 4 pohrdají doslova vším

Přezíravé a arogantní jedince nevyhledává snad nikdo. Tito lidé se rozhodně nedají vystát. Dnes se podíváme na 4 znamení, která patří k nejvíce opovržlivým. Co je nutí k pohrdavosti a odsuzování druhých? Najdete se mezi nimi?

Přezíravá znamení:

  • Lev
  • Panna
  • Štír
  • Kozoroh 

Lev

23. 7. až 22. 8.

Lvi potřebují být neustále středem pozornosti. Svoji pohrdavost dávají na odiv hned při prvním kontaktu. Mají tendenci se chovat nafoukaně a chtějí být, co nejvíce vidět. Opovrhují názory druhých jedinců, protože jen ten jejich je správný. O to víc pohrdají druhými a působí přezíravě. Uvnitř jsou však často nejistí a jejich pokusy k vyrovnanosti, vedou naopak k nestabilitě a nafoukanosti.  

Panna

23. 8. až 22. 9.

Panny jsou náročné a chtějí stále něco vylepšovat. Toto neustálé hledání dokonalosti je vede k tomu, že začnou běžné věci považovat za tak důležité, že každé vaše snažení shodí nebo odsoudí. Jejich přezíravost vyvolává pocit pohradání a arogance , i když původní myšlenka nemusí být zrovna špatná. Panny akceptují jen své vlastní názory a na názory druhých neberou ohled. Nechtějí přijmout odlišný postoj nebo životní styl. 

Štír

24. 10. až 22. 11.

Zrozenci tohoto znamení jsou velmi těžce čitelní. Jsou tajnůstkáři a věci si nechávají výhradně pro sebe. Pokud vámi ale opovrhují, dozajista to poznáte. Chovají se chladně, rezervovaně a nepustí si vás k tělu. Působí arogantně a přezíravě. Nejsou schopni otevřít se ihned. Pečlivě si vybírají ty, kterým projeví důvěru a náklonnost. 

Kozoroh

22. 12. až 20. 1. 

Toto zemské znamení bývá označováno za příliš náročné až přezíravé. Klade důraz na přísnost, povinnost a spravedlnost. Jejich ambice je často svedou k nemilosrdným a nekompromisním soudům vůči ostatním. Často se staví do role soudců, kteří kritizují ostatní. To ještě více přispívá k jejich image prozíravých a pohrdavých jedinců.