Horoskopy

Výřečnost dle horoskopu: Která 3 znamení se ze všeho nejsnáze vykecají?

Výřečnost dle horoskopu: Která 3 znamení se ze všeho nejsnáze vykecají?

Jistě znáte někoho ve svém okolí, kdo by díky své výřečnosti prodal snad i vlastní babičku. Pusu zavře málokdy, bývá ho všude plno a má neuvěřitelný dar, vymyslet jedinečnou výmluvu snad na vše. Pro která znamení je typická jejich výmluvnost? To se dozvíte v dnešním článku.

Blíženci (21.5.- 20.6.)

Mají dar výborné komunikace, bývají také bravurními řečníky a nechybí jim ani přesvědčovací schopnosti. A to zejména proto, že jsou velmi sečtělí, čímž získávají obrovskou slovní zásobu. Vynikají v debatách a různých jednáních, a svou výmluvností ovlivňují a inspirují druhé. Nepoužívají slova, která neznají, jen aby vypadali chytře a nemluví o věcech, ve kterých nemají přehled. Moc dobře ví, jak se prezentovat v co nejlepším světle a mluvit o tématech, která je baví. Pokud vedou rozhovor s někým, kdo je odborníkem v oblasti, o které sami nic neví, budou klást velmi vhodné otázky a zajímat se, aby se mohli dozvědět něco nového.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Asi nikoho nepřekvapí, že na druhém pomyslném žebříčku se umisťuje právě Lev, který je sám o sobě rád středem pozornosti, takže k sobě hravě zvládne přilákat posluchače a upoutat jejich pozornost. Tyto přirozené vůdčí schopnosti ještě umocňují jejich přesvědčovací techniky. Jde o vůdčí osobnosti, které umí mluvit před skupinami lidí a nadchnou je pro věc. Jejich mluva zní sebejistě a jejich charisma pomáhá tomu, že ostatní zajímá, co chtějí říci.

Vodnář (20.1. – 18.2.)

Jsou velice inteligentní, takže velmi dobře ví, co a kdy říkat, aby to ostatní zaujalo. Kromě toho jsou také kreativní, proto je jejich mluva obvykle sama o sobě poutavá. Vodnářům obvykle velmi záleží na tom, jaká slova vypustí z úst, takže se budou snažit zůstat upřímní, ačkoli pravda není zrovna to, co lidé chtějí slyšet.