Horoskopy

Tajnosti dle znamení horoskopu

Tajnosti dle znamení horoskopu

Každý člověk má nějaké tajnosti. Jaké skrývají jednotlivá znamení horoskopu?

Beran

Je citlivý a tuto svoji měkosrdcatost tají před ostatními. I když před ostatními vystupuje jako „tvrďák“, mrzí ho nehezká slova. Další jeho vlastnost, kterou tají je, že neumí za sebou pálit mosty. Nemá rád hádky a obává se, že přijde o své přátele.

Býk

Nemá rád konflikty. Ukrývá nervozitu z nich, i když navenek se jeví jako klidná osoba. Má obavy z toho, že na něj jeho blízcí zapomenou.

Blíženci

Mají malou sebedůvěru. Navenek sice působí, jako že je nic nerozhodí, ale to je pouze navenek. Tvrdá slupka v sobě skrývá nejisté jádro. Blíženci však dokonale tuto slabost maskují. Nechtějí být sami a tak se snaží zapadnout mezi ostatní.

Rak

Je vždy ochotný. Tají to, čeho má plné zuby. Často funguje jako vrba. Skrývá však fakt, že ho to rozčiluje. Jeho laskavost není bezmezná. Skrývá obavy z toho, že ostatní zklame.

Lev

Navenek se jeví jako kliďas. Ve skutečnosti tomu tak není. Miluje být na výsluní, ale někdy jej to vyčerpává, ovšem za žádných okolností by to nepřiznal. Skrývá obavy z nesympatie okolí.

Panna

Je to dokonalá puntičkářka. Všechno si dobře zorganizuje. Někde však ukrývá svoji třináctou komoru nepořádku. Někdy je pro ni těžké působit pozitivně.

Váhy

Působí jako lidé estetičtí. Občas touží být obyčejnými lidmi a nemít žádné starosti. Nikdy by to však nedaly najevo. Neumějí být bez partnera, potřebují se o někoho starat a tím eliminují své problémy, které by ani za nic nedaly najevo.

Štír

Tváří se jako bezcitný ledovec. Za nic na světě by nedal najevo, že v sobě skrývá citlivou duši. Nerad se otevírá ostatním, má problém komukoli uvěřit.

Střelec

Tají, že ne vždy má náladu na lidi. Každý jej vnímá jako jistotu spojovanou s večírky a výlety. On však má rád svůj klid. Kromě toho mu chybí sebedůvěra. Potřebuje být milován, jinak je zoufalý.

Kozoroh

Jedná se o znamení, které vystupuje důstojně a distingovaně. Má přirozenou autoritu. Tají, že se u něj občas objeví touha udělat něco bláznivého. Snaží se investovat do sebe a nehledá hluboké pouto.

Vodnář

Je svéhlavý a nespoutaný. Zakládá si na své svobodě. Někdy však zatouží po řádu, po tom, aby mu někdo řekl, co má dělat. Tyto chvíle však vnímá jako svoje selhání a skrývá je hluboko ve své duši. Nemá se rád za to, že neprožívá emoce.

Ryby

Jsou to velcí snílkové. Lidé jejich nápady a představy vnímají jako něco nesplnitelného. Každá Ryba má však svůj tajný sen, na kterém neustále pracuje. Neumí si však říci o pomoc.