Horoskopy

Dlouhověká znamení: těchto 5 má dlouhověkost vepsanou ve hvězdách

Dlouhověká znamení: těchto 5 má dlouhověkost vepsanou ve hvězdách

Nejen zdravotní styl, ale také genetika má vliv na dlouhověkost člověka. Astrologové jsou však přesvědčeni také o vlivu znamení, a to právě kvůli povaze jednotlivých znamení. Která ze znamení zvěrokruhu se se podle hvězd dožívají nejdelšího věku?

  • kozoroh
  • beran
  • panna
  • blíženci
  • váhy

Kozoroh (22. prosince – 20. ledna)

Jedinci narození ve znamení kozoroha jsou velmi cílevědomí. Mají vážnou povahu a jsou odhodláni udělat cokoliv, aby dosáhli svého. Tak jak pracují na svých projektech, stejně tvrdě se starají o své zdraví, protože si uvědomují, že je to jeden z nejdůležitějších klíčů k úspěchu. Když se nebudou cítit dobře, nebudou dosahovat tak skvělých výsledků.

Beran (21. března – 20. dubna)

Nikdo nezvládá dobře stres právě tak jako beran. Tito jedinci jsou velmi houževnatí a mají skutečně tuhý kořínek. Nic si nepřipouští, díky čemuž mají velmi odolnou psychiku. Mají nekonečnou energii života, což jim pomáhá dobře zvládat nejen stres, ale také úzkosti. Právě jejich energičnost je tedy klíčem jejich úspěchu.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jestli někdo ví do posledního puntíku jak na tom je se svým zdravím, jsou to právě jedinci, kteří se narodili ve znamení panny. Velmi dbají na zdravý životní styl, a to nejen ve stravě, ale také sportu. Jakmile se u nich vyskytnou jakékoliv zdravotní potíže, okamžitě volají odborníkům.

Blíženci (22. května – 21. června)

Jedinci narození ve znamení blíženců ví jak si užívat života, ale zároveň nic neriskovat a nepřehánět. Díky tomu žijí velmi dlouho, protože život zkrátka milují a užívají si ho do posledního dechu. Nikdy nepropadají zbytečné panice, čímž si ulehčí stres.

Váhy (23. září – 23. října)

Váhy jsou úplně odlišní ostatních lidí. Mají v sobě zvláštní kouzlo a energii, která má za následek nejen maximální přitažlivost, ale také vitalitu. Vyhýbají se situacím, které jim nedělají dobře, díky čemuž žijí v harmonii a klidu, což je pro dlouhověkost zásadní.