Horoskopy

Znamení se sklony k citovému vydírání: 3, která to s manipulací umí

Znamení se sklony k citovému vydírání: 3, která to s manipulací umí

Astrologie poskytuje fascinující pohled, kterým můžeme zkoumat mnohostrannou povahu osobnosti a chování lidí. Znamení se sklony k citovému vydírání však dokážou své vrozené vlastnosti využívat opravdu nepříjemným způsobem. Rozhodně se vyplatí vědět, o koho jde,

Znamení se sklony k citovému vydírání

  • Býk
  • Blíženci
  • Rak

Býk: 20. duben – 20. květen

Lidé narození ve znamení Býka jsou často popisováni jako neústupní a vytrvalí. Jejich schopnost dosáhnout svých cílů pramení z jejich vrozené silné povahy. Odmítají totiž ustoupit nebo se snadno vzdát. Mohou být docela tvrdohlaví a držet se svých názorů i ve chvíli, kdy je jejich okolí zcela jasné, že prohráli. Ovšem pokud jim teče do bot, dokážou se uchýlit i k citové manipulaci. Jednoduše ostatním pečlivě popíšou, co všechno špatného by se stalo, kdyby nebylo po jejich. A bohužel tento přístup leckdy funguje.

Blíženci: 21. května – 20. června

Výmluvnost a přesvědčivost Blíženců spočívá v jejich verbálních schopnostech. Mají neuvěřitelný talent podávat polopravdy věrohodným způsobem a občas projevují pozoruhodný talent i přesvědčivě fabulovat. Když se pro to rozhodnou, dokážou si lidi ve sém okolí velmi snadno získat na svou stranu. To z nich dělá vynikající obchodníky nebo komunikátory v různých oblastech. Ovšem především u žen si dejte pozor – ty totiž dokážou i při té nejtvrdší obchodní schůzce zahrát na city. A tato taktika jim mnohdy vyjde.

Rak: 21. června – 22. července

Raci jsou zběhlí v citové manipulaci s druhými – ze všech znamení zvěrokruhu to umí opravdu nejlépe. V případě potřeby nápadně vyjadřují své pocity a dávají najevo, jak a proč se určitým způsobem cítí. Všichni v jejich okolí by se podle nich měli cítit zodpovědní za negativní emoce, nálady nebo činy Raka. A aby toho nebylo málo, posilují důvěryhodnost svých argumentů emocionálními projevy a často používají slzy, aby posílili pravdivost svých tvrzení.