Horoskopy

Stíhačky podle znamení: 3 znamení, která opravdu silně žárlí

Stíhačky podle znamení: 3 znamení, která opravdu silně žárlí

Žárlivost, složitá a často bouřlivá emoce, se u jednotlivých lidí projevuje různě – a to nejenom podle jejich povahy, ale i v závislosti na jejich znamení zvěrokruhu. Ty největší stíhačky podle znamení vám navíc můžou dát vaši (i domnělou) nevěru pořádně sežrat.

Stíhačky podle znamení

  • Býk
  • Blíženci
  • Štír

Býk (21. dubna – 20. května)

Na první pohled by se dalo očekávat, že jedinci narození ve znamení Býka budou prožívat intenzivní a divoké záchvaty žárlivosti. Překvapivě to však nemůže být dále od pravdy. Dříve než dají svým emocím průchod navenek, mají Býci pozoruhodnou schopnost zachovat si klidné chování a racionálně vyhodnocovat situace.

Jednou z jejich významných předností je chápavá povaha a především trpělivost, která funguje jako štít proti podléhání žárlivosti. Ovšem pokud mají dojem, že opravdu nehrajete fér, neváhají si své pochybnosti ověřit na vlastní kůži. A stávají se stíhačkami – sledují vás na sociálních sítích, neustále vám telefonují nebo píšou e-maily.

Blíženci (21. května – 20. června)

Muži narození ve znamení Blíženců mohou žárlivost občas zažívat. Díky své přirozeně duální povaze však chápou, že trápit se kvůli nepodloženým podezřením je zbytečné. U žen bývá situace obvykle o něco složitější – svým emocím totiž obvykle dávají průchod mnohem snáze.

Jejich přizpůsobivá povaha jim pomáhá orientovat se ve složitých emocích a umožňuje jim vyhnout se zbytečným konfliktům plynoucím z nepodložených podezření. Ovšem pokud si myslí, že je pravda na jejich straně, dokážou vás klidně i stalkovat, aby se v tom utvrdili.

Štír (24. října – 22. listopadu)

Žárlivost ve Štírech pramení z jejich obecné nedůvěry k druhým, která se pojí s obtížemi při ovládání emocí. A jejich touha po vítězství za každou cenu toto chování podporuje. Navíc jejich houževnatá snaha vyjít z každé situace jako vítěz může zintenzivnit jakoukoliv konfrontaci, což ztěžuje řešení problémů spojených se žárlivostí. A jsou to právě oni, kdo za vámi bude chodit klidně i do práce nebo na jógu, aby se přesvědčili o tom, že jim nezahýbáte (a ani se o to nepokoušíte).