Horoskopy

Největší drbny podle znamení: 3 znamení, která co neví, to nepoví

Největší drbny podle znamení: 3 znamení, která co neví, to nepoví

Mezi znameními zvěrokruhu jsou taková, která jsou známá svým sklonem být dobře informovaná a někdy se dokonce zdá, že vědí všechno. Jsou to ty největší drbny podle znamení. O koho jde a proč si na ně dát pozor?

Největší drbny podle znamení

  • Beran
  • Blíženci
  • Lev

Beran (21. března – 20. dubna)

Jedinci narození ve znamení Berana často projevují soutěživou povahu, a když se cítí v něčem nejistí (což třeba nikdy otevřeně nepřiznají), mohou se uchýlit k pomluvám a drbům. Jejich vášeň pro předávání informací, které je zaujmou, podněcuje jejich pravý beraní temperament.

Mají také sklon vrhat se do diskusí po hlavě a sdílet zajímavé detaily (a vůbec nemyslí na to, že by přitom mohli někomu ublížit). Tento sklon k drbům pramení z jejich touhy udržet si náskok a také z jejich soutěživosti, díky čemuž jsou poměrně zdatní v získávání a šíření informací.

Blíženci (22. května – 21. června)

Blíženci patří mezi nejvýznamnější drbny zvěrokruhu. Komunikace a výměna informací jsou pro ně totiž naprosto přirozené. Nevyhýbají se vměšování do jakékoli situace nebo diskuse kolem sebe a zaujme je vše, co vzbudí rozruch (a k němu se samozřejmě neváhají přidat). Jejich vynikající paměť navíc zajišťuje, že cokoli se jim podaří zaslechnout, jen tak nezapomenou.

Tento sklon k drbům se shoduje s jejich komunikativní povahou. S potěšením sdílejí a diskutují o tom, co kde slyšeli a viděli, což z nich činí spolehlivé zdroje informací. Problém nastane jen ve chvíli, kdy se zaměří na vás.

Lev (23. července – 22. srpna)

Lvi mají zálibu v poslouchání drbů – a to zejména v případě, že se týkají jich samotných. Může se to zdát poněkud sebestředné, ale upřímně je baví dozvídat se, co si o nich myslí ostatní. Ale nemyslete si – nijak je neanalyzují, ani se z nich neučí. Jen je prostě rádi poslouchají. Všechny ostatní informace jim mohou připadat poněkud… druhořadé.

Lvi mají navíc sklon přirozeně přitahovat pozornost a toto charisma často vede lidi k tomu, aby se jim s drby svěřovali. I když mohou být v tomto kontextu vnímáni jako trochu sebestřední, vyžívají se ve společenské dynamice a libují si v tom, že jsou v obraze.