Horoskopy

Dnešní horoskop – pondělí 4.12.2023. Panna by měla být autentická, Střelec by neměl jednat unáhleně

Dnešní horoskop – pondělí 4.12.2023. Panna by měla být autentická, Střelec by neměl jednat unáhleně

Beran

Ve vašem okolí se pravděpodobně nachází lidé, kteří na vás žárlí. Nejlepší způsob, jak se s nimi vypořádat, je jednat s nimi upřímně. Nebojte se vzít si jejich útoky s humorem – dejte si ale pozor, ať to nezní jako výsměch. Ve vztazích se můžete posunout kupředu, když konečně hodíte minulost za hlavu. V zaměstnání vyniknete v případě, že zůstanete soustředění. Nenechte se rozhodit pomluvami a jděte si vytrvale za svými cíly.

Býk

Je to spousta, co musíte zařídit. V tom zmatku zapomínáte sami na sebe. Je třeba odměňovat se za to, co se vám podaří. V poslední době jste se zaměřili spíše na trestání sebe sama za chyby, kterých jste se dopustili. To je potřeba změnit. Napojit se na vaše vnitřní já vám může pomoci meditace. Dosáhnout duševní pohody můžete také procházkou v přírodě. Pozvěte na ni také své nejlepší přátele, ti vám pomohou zapomenout na stres každodenního života.

Blíženci

Konečně se těšíte dobrému duševnímu zdraví. Nebojte se říci si o to, po čem toužíte. Pokud někdo zasahuje do vašich práv, braňte se. Možná se budete muset obrátit na odborníka, rozhodně se vám to ale vyplatí. Dnes není vhodný den pro hazardování, i když obecně máte ve finančních záležitostech štěstí. Únava, kterou pociťujete, je způsobena nedostatkem pohybu. V zaměstnání je důležité být vytrvalí. To vám přinese dobré výsledky.

Rak

Dostanete příležitost vyřešit konflikt, který vznikl mezi vám a někým z vašich blízkých. Uvědomujete si záležitost také z jeho pohledu, což vám pomáhá lépe se obhájit. Umíte odpouštět, což je dalším přínosem, když chcete vyřešit konflikty. Dnes vás velmi dráždí netaktnost některých lidí ve vašem okolí. Nevyhovuje vám drama, které se odehrává ve vaší přítomnosti. Nemusíte se zapojovat, jednoduše opusťte místnost.

Lev

Dnes se můžete dozvědět velice pikantní informaci o někom ze svého okolí. Dříve, než této pomluvě uvěříte, promluvte si s danou osobou. Bude pro ni přínosné vědět, co se o ní povídá. Buďte diskrétní a nešiřte tuto pomluvu dál, ani mezi dobré přátele. Pokud se cítíte unavení, zaměřte se na detoxikaci. To vás pomůže dostat zpět do formy. Na pracovišti existují lidé, kteří se vás snaží vyprovokovat. Nemusíte se omlouvat za své činy ani nic vysvětlovat. Jednoduše je ignorujte.

Panna

Nesnažte se být něčím, čím nejste. Jedině upřímné a autentické jednání je klíčem k úspěchu. Pokud budete předstírat, můžete dosáhnout úspěchu z krátkodobého hlediska. V dlouhodobém horizontu ale zjistíte, že samotné předstírání vám ubírá příliš mnoho sil a je neudržitelné. Vaše pracovní tempo je velice rychlé. Nezlobte se proto na ty spolupracovníky, kteří vám nestačí. Díky tomu, že pomůžete někomu ve svém okolí, si můžete dobít energii.

Váhy

Vzhledem k tomu, že vaše nápady získají dobrou odezvu, si posílíte své sebevědomí. Díky tomu budete v zaměstnání dobře motivování a uděláte obrovský kus práce. Výsledky jsou viditelné. Spolu s obdivem některých lidí ale přichází také žárlivost. S negativními myšlenkami některých lidí se snadno vypořádáte. Máte totiž velmi dobrou náladu. Abyste si zachovali dobré zdraví, buďte opatrní na to, co jíte. Dostanete příležitost zjistit, kdo je vaším skutečným přítelem.

Štír

Dnes je ideální den pro plánování. Můžete přehodnotit své životní cíle. Máte skvělou příležitost udělat první kroky k lepší budoucnosti. I když není dnešní den vhodný pro velké činy, můžete si alespoň utřídit myšlenky. Nezapomeňte dostatečně odpočívat. Dopřejte si relaxaci a zkrášlující procedury, budou totiž nadmíru užitečné. Pokud máte chuť vybočit z každodenní rutiny, směle do toho! Nezlobte se na partnera, pokud to nemá stejně.

Střelec

Dnes není dobrý den na to, abyste se zaměřili na praktické záležitosti. Jste příliš roztržití a od reality jste velice daleko. Vyhněte se proto podpisu jakékoli důležité smlouvy. Věnujte se spíše kreativním činnostem. Dejte si pozor na unáhlené činy. Ty mohou být zdrojem mnohých problémů v budoucnu. Ve vašem okolí existuje osoba, které se vás snaží využít ve svůj prospěch. Buďte opatrní na to, komu věříte.

Kozoroh

Dnešní nálada vám nedovoluje jednat profesionálně. Pracovní schůzky, které tuto vlastnost vyžadují se proto vyplatí odložit na později. Vaše rozverná nálada dokáže zvednout náladu lidem ve vašem okolí, není ale vhodná pro formální jednání. Budete mít problémy se soustředěním, což vás velmi zpomalí. Je pravděpodobné, že se dostanete do časového presu. Smiřte se s tím, že dnes budete pracovat přesčas.

Vodnář

Nemůžete odolat diskutování s ostatními lidmi. Ne všem je to po chuti, a tak se může stát, že se vám ostatní mohou vyhýbat. Pokud se ve vašem okolí nenachází nikdo, kdo chce diskutovat, zkuste virtuální svět. Jste ve velmi dobré formě, potřebujete ale více pohybu. Pokud se budete držet toho podstatného, můžete dnes vyřešit mnohé potíže s velkou efektivitou. V práci vám může být svěřen úkol, na který nestačíte. Nebojte se říci si o pomoc.

Ryby

Je dobré znát svou hodnotu, ale pokud jste až příliš sebevědomí, je to na škodu. To je váš dnešní problém. Přílišné sebevědomí vám brání v osobním růstu. Své plány do budoucna s nikým neprobírejte. Ostatní se vám mohou pokusit překazit tyto plány, protože vám závidí. Nesnažte se zvládnout velké množství úkolů, zaměřte se spíše na kvalitu jejich zpracování. Vaše tendence protestovat vás může dostat do ošemetných situací. Snažte se zachovat klid.