Horoskopy

Rezervovaná znamení: 3, která jsou chladná jako led

Rezervovaná znamení: 3, která jsou chladná jako led

Některá znamení zvěrokruhu se podle astrologického výkladu vyznačují rezervovaným chováním – tím se však nenechte zmást, pod svým zevnějškem totiž často skrývají mnohostrannou osobnost.

Jaká jsou ta nejvíce rezervovaná znamení zvěrokruhu a co od nich můžete čekat?

Rezervovaná znamení

  • Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)
  • Panna (23. srpna – 22. září)
  • Ryby (19. února – 20. března)

Kozoroh: cílevědomý workoholik

Kozorozi jsou ztělesněním odhodlání, ctižádosti a neúnavné pracovní morálky, což často vede k tomu, že na své okolí působí odtažitě nebo rezervovaně. Jejich cílevědomé zaměření na dosažení úspěchu a stanovených cílů je nutí investovat do své práce značné množství času a energie, což u nich nechtěně vytváří auru odtažitosti.

Zejména ve společenských situacích vyžadujících různé formy interakce mohou proto tito lidé působit trochu odměřeně. Pod jejich rezervovaným zevnějškem se však skrývá věrnost, spolehlivost a důvěryhodnost – jejich přátelství je tedy stálé a pokud si je vyvolíte na životní partnery, půjde pravděpodobně o jackpot.

Panna: Pečlivý pozorovatel

Panny jsou pečlivé, analytické a zaměřené na detaily. Není tedy divu, že si libují v rutině a organizaci, což přispívá k jejich rezervované auře. Jejich záliba v pečlivém pozorování a vyhodnocování situací bohužel vede tomu, že na první pohled působí chladně a odtažitě.

A nejsou ani příliš společenské – dávají přednost smysluplným rozhovorům a diskusím před neúčelným tlacháním, a proto nemusí být na firemních teambuildingových akcích těmi nejextrovertnějšími jedinci. Ovšem jakmile se rozhodnou někomu důvěřovat a otevřou se mu, změní se z ledových královen na skvělé kamarády nebo životní partnery.

Ryby: kreativní samotář

Ryby, známé svou kreativitou, emocionální hloubkou a expanzivní představivostí, paradoxně vykazují introvertní sklony, takže na své okolí působí introspektivně a uzavřeně. Jejich bezbřehá představivost a citová hloubka je často vedou k vyhledávání samoty, která jim umožňuje rozjímat nad svými vnitřními pocity a myšlenkami, což je nabíjí energií.

I proto Ryby často působí rezervovaně, a to zejména ve společnosti. Ale i když potřebují chvíle samoty k tomu, aby načerpaly síly a znovu se spojily se svým vnitřním světem, jakmile se rozhodnou, že je dění okolo nich zajímá a zapojí se do něj, překvapí vás svou kreativitou a mnohdy i zábavností.