KrásaKrása a móda

Nejlepší kosmetika z dm pro starší dámy: 5 super tipů

Nejlepší kosmetika z dm pro starší dámy: 5 super tipů

Péče o zralou pleť si vyžaduje úplně jiná pravidla, nežli kterými se řídí ženy mladšího věku. Za produkty pro starší dámy přitom není nutné hned utrácet spoustu peněz. Dáme vám tipy, jaká je nejlepší kosmetika z dm pro starší dámy.

Nejlepší kosmetika z dm pro starší dámy

Ženy by o sebe měly pečovat i v pokročilém věku. Zejména později si naše pleť vyžaduje více pozornosti. Je proto dobré vědět, co si vaše pokožka žádá a čím ji můžete rozmazlovat. Jaká je nejlepší kosmetika z dm pro starší dámy? Pár tipů bychom pro vás měli.

  • Beauty Collagen pleťové sérum s retinolem
  • Balea Q10 polštářky pod oči
  • Alverde Vital+ noční krém s olejovým komplexem
  • Balea Q10 pleťové sérum proti vráskám
  • Alverde Q10 pleťový noční krém

Beauty Collagen pleťové sérum s retinolem

Beauty Collagen pleťové sérum s retinolem je pleťové sérum určené pro zlepšení elasticity pokožky. Úkolem tohoto produktu je posílit strukturu pleti. Obsahuje přírodní kolagen z akácie, který pokožku chrání a dodává jí dlouhotrvající hydrataci.

Balea Q10 polštářky pod oči

Polštářky proti vráskám obsahují koenzym Q10. Cílem tohoto kosmetického produktu je vyhladit jemnou pokožku kolem očí, která je nejnáchylnější k tvorbě vrásek. Polštářky také hydratují a osvěžují.

Alverde Vital+ noční krém s olejovým komplexem

Nejlepší kosmetika z dm pro starší dámy? Za nás určitě také Alverde Vital+ noční krém s olejovým komplexem, který pleti poskytuje speciální péči. Čistě přírodní složení, které zahrnuje arganový a mandlový olej podporuje přirozený proces regenerace během noci.

Balea Q10 pleťové sérum proti vráskám

Hledáte-li produkt, který poskytne vaší pokožce intenzivní péči, pak vsaďte na Balea Q10 pleťové sérum proti vráskám. Jeho vysoce účinné složení zvyšuje pružnost pokožky, obsažené Q10 dodává buňkám energii a podporuje regeneraci pokožky.

Alverde Q10 pleťový noční krém

Alverde Q10 pleťový noční krém obsazuje výtažky z grapefruitu, rakytníkový olej a také přírodní koenzym Q10. Tohle složení napomáhá regeneraci pokožky během noci, redukuje první vrásky a působí proti předčasnému stárnutí.