Horoskopy

Nevyzrálá znamení: TOP 4 infantilní znamení

Nevyzrálá znamení: TOP 4 infantilní znamení

Dospělý život není tak zábavný jako život adolescentů, to si nemusíme nic namlouvat. Najdou se ale mezi námi takoví jedinci, kteří zkrátka nechtějí dospět a neustále se chovají dětinsky a nevyzrále. Která ze znamení zvěrokruhu nechce přijmout zodpovědnost dospělých jedinců?

  • beran
  • blíženci
  • střelec
  • býk

Beran (21. března – 20. dubna)

Jedinci narození ve znamení berana mají sklony udělat vždy přesný opak, než aby se řídili pravidly. Porušují pravidla na truc, aby ukázali, že jsou sami sobě pánem. Jsou impulsivní a mají záchvaty vzteku i kvůli úplným maličkostem. Kvůli své povaze berani nikdy dostatečně nevyzrají, protože se zkrátka nemohou ovládnout. Jejich smysl pro humor je sice oblíbený, ale v konečném důsledku je velmi primitivní a dětský.

Blíženci (22. května – 21. června)

Lidé, kteří se narodili ve znamení blížence, jsou známí tím, že mají rozdvojenou osobnost. Právě díky této schizofrenní povaze se v situacích chovají nevyzrále až dětinsky. Strkají nos do věcí, po kterých jim nic není a nejde se na ně spolehnout. V konečném důsledku také odmítají převzít odpovědnost za své činy a raději lžou nebo žalují na někoho jiného, aby odvedli pozornost.

Střelec (23. listopadu – 21. prosince)

Jedince narozené ve znamení střelce nelze nijak spoutat, a to ani základními pravidly. Jsou celý život duší dětmi, protože odmítají vstoupit do dospěláckého života, který je jen sváže pravidly a společenskými očekáváními. Také se na ně nedá spolehnout. Ze dne na den se sbalí a odjedou neznámo kam, aniž by se ukázali po dobu dalších 6 měsíců.

Býk (21. dubna – 21. května)

Býci velmi silně prožívají jakékoli emoce a neumí se ovládnout, ať už jde o radost nebo vztek. Jsou také velmi tvrdohlaví, což je typickým projevem jejich nevyzrálosti. Nikdy nejsou ochotni přistoupit na kompromis.