Horoskopy

Nevděčná znamení: těmto 4 je pořád všechno málo

Nevděčná znamení: těmto 4 je pořád všechno málo

Někomu se zkrátka nezavděčíte, ani kdybyste se na hlavu stavěli. Jsou lidé, kterým dost nikdy není dost, a pořád mají málo. Poznejte nevděčná znamení zvěrokruhu a zjistěte, jestli k nim náhodou taky nepatříte.

4 nevděčná znamení zvěrokruhu

Máte ve svém okolí člověka, pro kterého i kdybyste se rozkrájeli, nikdy mu to nebude dost dobré? Pak se možná řadí mezi nevděčná znamení, pro která můžete dělat stojky na hlavě, ale oni to nikdy dostatečně nedocení.

  • Panna
  • Kozoroh
  • Štír
  • Blíženci

Panna

Zrozenci Panny jsou perfekcionisté každým coulem. Touhu po dokonalosti mají snad zakořeněnou ve svém DNA. Všechno musí být perfektní, do posledního detailu dokonalé. A i když se opravdu snažíte a ve vašich očích daná věc perfektní je, těmto lidem je to málo. Na všem najdou chyby. Co si neudělají sami, to podle nich není dokonalé.

Kozoroh

Mezi nevděčná znamení zvěrokruhu patří také Kozoroh. Kariérou posedlí jedinci udělají všechno pro to, aby se na pracovním žebříčku neustále posunovali kupředu. Můžete jim jít z cesty, nebo je naopak podporovat, stát za nimi. A jim to nebude stačit. Pořád budou mít pocit, že jim jejich úspěch nepřejete, nebo že jste jim na jejich cestě do cíle dostatečně nepomohli.

Štír

Lidé narození ve znamení Štíra jsou hodně nároční. Navenek se tváří nepřístupně, tvoří okolo sebe jakousi bariéru, která je má chránit před okolím. Štíři se na nikoho nespoléhají, vždycky jen sami na sebe. I když jim dáte najevo, že se o vás mohou opřít a že jste tady pro ně, nebudou si toho vážit a stejně si nepřijdou pro radu, ani se vyplakat na rameno. Právem patří mezi nevděčná znamení.

Blíženci

Bohužel také Blíženci spadají na seznam nevděčníků. Vycházet s jejich dvojí osobností rozhodně není procházka růžovou zahradou. Nikdy nevíte, co od nich můžete čekat, jsou nevyzpytatelní. I když se budete snažit s jejich složitou povahou vycházet, stejně budou mít pocit, že je dostatečně nechápete a že se stavíte proti nim. Jim se nezavděčíte.