Krása a módaVlasy

Blond účesy: 4 vhodné styly, které vyzdvihnou vaši barvu vlasů

Blond účesy: 4 vhodné styly, které vyzdvihnou vaši barvu vlasů

Zamilovali jste si blond barvu? Tak právě pro vás přinášíme ty nejlepší a nejvhodnější účesy pro blonďaté vlasy. Pořádně se ponořte do našeho článku, protože tyto účesy zvládnete z pohodlí domova.

Beach vlny

Tento účes se snaží napodobit přirozené, rozcuchané vlny, které jsou charakteristické pro vlasy po dni stráveném na pláži. Blond barva vlasů přidává dojem slunečného záření a přispívá k dojmu letního vzhledu. Beach vlny často dodávají vlasům texturu a objem. Tento styl vytváří dojem bohatých, plných vln, které působí přirozeně a uvolněně. Ty uděláte pomoci kulmy nebo žehličky popřípadě si zapleťte přes noc cop, který rozpletete ráno.

Světlé Pixie

Pixie střih je charakteristický extrémně krátkou délkou vlasů. Tento krátký styl důrazně zdůrazňuje rysy obličeje. Vrchní vlasy jsou delší a boky krátké, ne-li holé. Vytváří hravý a odvážný look, což přináší dojem sebevědomí a originality. Jedná se o praktickou volbu pro ty, kteří preferují snadno udržovatelný účes. Taktéž se přizpůsobí různým tvarům obličeje.

Blond balayage

Vytváří přirozený, rovnoměrný a postupný přechod mezi odstíny vlasů. Tento efekt připomíná vlasy, které postupně zesvětlují na slunci. Zahrnuje různé odstíny blond, včetně platinových, medových, popelavých nebo jiných teplých či studených tónů. Tato technika se používá na odlišné délky vlasů. Celkově dodává dimenzi a hloubku vašim vlasům.

Holandský cop

Pokud se chystáte na společenskou akci nebo máte chuť jít ven v něčem nevšedním, doporučujeme holandský cop, který z vás udělá romantickou a jemnou duši. Vlasy si pořádně rozčešte a u čela si je rozdělte na tři prameny. Dále pleťte vlasy stylem: pravý pramen dejte pod prostřední a levý pramen pod nový prostřední. Takto pokračujte až do konce s tím, že budete z každé strany přidávat menší pramen. Tímto vám vznikne krásně zapletený cop.

Shrnutí

Výše jsme sepsali nejvhodnější účesy, které vyzdvihnou blond barvu. Vyzkoušejte například:

  • Beach vlny
  • Pixie účes
  • Blond Balayage
  • Holandský cop