Horoskopy

Horoskop na dnešek – pondělí 23.10.2023. Váhy mohou získat nové přátele, Vodnář by měl spoléhat na svou intuici

Horoskop na dnešek – pondělí 23.10.2023. Váhy mohou získat nové přátele, Vodnář by měl spoléhat na svou intuici

Beran

Pokud si chcete posílit sebevědomí, měli byste se zaměřit na skupinové aktivity. Právě v nich můžete vyniknout, ať už se jedná o pracovní tým nebo zájmovou skupinu. Ostatní k vám vzhlíží a čekají, jak je inspirujete. Je vám to velice příjemné. Dejte si ale pozor, ať to nejste vy, kdo z ostatních vyčerpává energii. Nedivte se pak, že někdo nemusí chtít být ve vaší společnosti. Víte přesně, co je třeba udělat pro rodinnou pohodu. Pusťte se do toho!

Býk

Zbytečně se nezlobte na osobu, která svou hloupostí zkazila váš projekt. Nebylo to jejím úmyslem a navíc chce vše odčinit. Zbytečná zloba a zášť vás vyčerpávají. Nakonec se může ukázat, že daná osoba pro vás bude nakonec prospěšná. S překážkami, na které dnes narazíte, si nevíte rady. Možná bude lepší se na ně vyspat. Některé vyřešíte až příští měsíc. Je třeba se dokonale uvolnit. Zajděte na kosmetiku, masáž nebo relaxujte v horké vaně. Neměňte své plány na poslední chvíli.

Blíženci

Nejste ochotni slepě poslouchat pracovní postupy. Dnes je dobrý den na rebelii, protože vaše vychytávky se vyplatí! Může si jich všimnout některý z nadřízených, který nakonec uzná, že je to dobrý nápad. Máte štěstí ve finančních záležitostech. Zkuste si koupit výherní los. Částka, kterou můžete vyhrát, nebude závratná, ale udělá vám radost. Snažte se strávit s partnerem čas o samotě. Snadno se dohodnete s ostatními, díky čemuž jste na sebe hrdí.

Rak

Umíte dobře urovnat spory, které se odehrávají mezi dvěma osobami. Tento spor se vás ale nesmí týkat, protože to pak ztrácíte sebekontrolu. Máte tendence dělat cynické poznámky, dejte si ale pozor na to, ať jimi někomu neublížíte. Při cestě za svými cíli můžete zaznamenat určité překážky. Dokážete si s nimi snadno poradit a to vám zvyšuje sebevědomí. Nesnažte se příliš tlačit na pilu. Pokud se někomu z vašich přátel do dané záležitosti nechce, zkuste oslovit jiného.

Lev

Nepochybujte o sobě, dokážete toho mnohem víc, než si myslíte! Můžete si to ověřit zejména ve vypjatých situacích, které potřebují rychlá rozhodnutí. Umíte dobře jednat pod tlakem, ukazuje se, že vám to dokonce vyhovuje více, než práce, na kterou máte dostatek času. Máte totiž tendence příliš o věcech přemýšlet ze všech možných úhlů. Díky tomu se ale příliš neposunujete kupředu. Neslibujte nic, co nedokážete slíbit.

Panna

Zaznamenáte obrovský úspěch, který vám dodá sebevědomí a motivuje vás k další tvrdé práci. V zaměstnání se můžete čekat na bezproblémový průběh. Dosáhnete více, než vaši kolegové. Ti vám mohou začít závidět váš zápal a úspěchy. Abyste dokázali udržet laťku v takové výši, jako jste si nastavili, nezapomeňte dostatečně odpočívat. Zapomeňte na ponocování. Pokud potřebujete pomoc, nebojte se o ni říct. Nezdržujte se lidmi, kteří ve vás nevěří.

Váhy

Je pro vás velice snadné navázat kontakt se zajímavými lidmi. A co víc: máte jim co říct a jste pro ně stejně zajímaví! Je ideální čas na získávání nových přátelství, ale také obchodních kontaktů. Můžete díky nim získat inspiraci, kterou využijete nejenom v pracovních záležitostech. Je zapotřebí hledat způsoby, jak se zbavit přebytečného stresu. Můžete si zajít na masáž, relaxovat v horké vaně nebo jít s kamarádem na skleničku. Nebojte se udělat chybu. Poučte se z ní a jděte dál.

Štír

Máte jasnou perspektivu, díky které umíte překonat rozpaky. Nevadí vám oslovit neznámé lidi a umíte stmelit kolektiv. To je důvod, proč se s vámi dobře spolupracujete. Zaměřte se na týmové úkoly a aktivity. Své emoce máte nyní konečně pod kontrolou, takže už vám nestojí v cestě. Můžete se rozhodovat čistě po předchozím rozmýšlení, aniž by se do toho pletly vaše city. Díky tomu můžete dosáhnout spousty dobrých rozhodnutí.

Střelec

Je možné, že se budete muset obrátit na právníka. Protože je ve hře docela hodně, zbytečně to neprodlužujte. Hlavně nepodepisujte nic zásadního. Zjistíte, že překonávat překážky je pro vás velice snadné. Díky tomu roste vaše sebevědomí. Umíte odvracet konflikty, takže se stáváte žádaným členem kolektivu. Veškerou svou energii vkládáte do konstruktivního jednání. Nezapomínejte ale ani na odpočinek!

Kozoroh

Díky svému kolegovi můžete pochopit pracovní úkol z trochu jiné perspektivy. A právě to vám pomůže konečně se posunout o velký kus dál. Budete natolik ponořeni do práce, že můžete zapomenout na čas. Je možné, že tak zmeškáte důležitou schůzku. Nastavte si dnes raději na telefonu budík, který vás včas upozorní na to, že je načase věnovat se něčemu jinému. Dnes jste přecitlivělí, proto na své city příliš nespoléhejte.

Vodnář

Nechte se vést svou intuicí. Nemusí to pro vás být lehké. Vaše intuice se ale dnes nemýlí. Můžete si položit ty správné otázky a získat spoustu užitečných odpovědí. Ty vás mohou nasměrovat k novému životnímu cíli. Ve svém jídelníčku udělejte jen několik malých změn, a dosáhnete vyváženého stravování. Je vhodný čas na dietu, zaměřte se na co největší množství čerstvých produktů. Udělat krok zpět neznamená vzdát se. Díky tomu možná objevíte novou cestu.

Ryby

Nevrhejte se do věcí po hlavě, nemusí se vám to vyplatit. Ať už dnes děláte cokoliv, vždy si to dobře rozmyslete. A přemýšlejte nejenom nad svými činy, ale také nad tím, co řeknete – a komu to řeknete. Některé informace, které pošlete dál, se mohou otočit proti vám. Snažte se zachovat klid. Je třeba získat rovnováhu mezi realitou a sny. Abyste si zachovali zdraví, začněte cvičit. Nebojte se poučit se i z chyb ostatních lidí.