Horoskopy

Mužná znamení zvěrokruhu: 3 typy, na které se můžete spolehnout

Mužná znamení zvěrokruhu: 3 typy, na které se můžete spolehnout

Jaký má podle vás být pravý muž? Obvykle se dočtete, že mu nesmí chybět smysl pro humor, laskavost a velkorysost. Musí přetékat vášní, a především na něj musí být spoleh. Muž, který podvádí, lže a je zdrojem zklamání pro své blízké si toto označení zkrátka nezaslouží. Která znamení ale oplývají právě těmito mužnými vlastnosti? Přečtěte si, jaká známe ta nejvíce mužná znamení zvěrokruhu.

Beran

Pánové narození ve znamení Berana jsou skutečně dobrým příkladem toho, co si představíme pod pojmem mužná znamení. Nechybí jim ani odvaha, rozhodnost a cílevědomost, ani potřebná iniciativa a temperament. Můžete si být zcela jistí, že muži narození ve znamení Berana dotáhnou do zdárného cíle vše, co si vezmou do hlavy. Je na ně spoleh a věří si i oni sami, což je bezesporu sexy. Navíc jsou mu vlastní rytířské způsoby, a to si určitě nechte líbit.

Lev

Lvi jsou také velmi mužní. O tom není pochyb. Vždyť i král zvířecí říše, který je vystihuje, se může pyšnit obrovskou dávkou mužnosti. Lvi oplývají sebejistotou a velkorysostí, jsou podnikaví, důstojní a nechybí jim jistá dávka vznešenosti. Navíc se umí velmi dobře pohybovat ve společnosti, a proto jsou skvělí ve vedoucích funkcích. Jsou zkrátka skutečnými vládci.

Kozoroh

Lidé, kteří přišli na svět ve znamení Kozoroha patří mezi obrovské dříče. Jsou velmi pracovití, bystří a ctižádostiví. Překypují opatrností a odpovědností. Mohou se dokonce v některých situacích držet zpátky právě kvůli obavám z nejistého výsledku. Nikdy neriskují. S tím souvisí též jejich spořivost. Kozorozi vás však nenechají na pochybách. Nemusíte se bát vložit do nich svou důvěru, jelikož budou dělat vše, co je v jejich silách, aby ji nezklamali. Jsou to muži pevných zásad.