Krása a módaVlasy

Prostříhaná ofina: 3 TOP otázky a odpovědi

Prostříhaná ofina: 3 TOP otázky a odpovědi

Každý z nás občas zatouží po změně svého vzhledu. Někdy se však bojíme udělat jeden odvážný krok a změnit náš účes naprosto od základů. Naštěstí však ve skutečnosti není potřeba dělat radikální přeměnu, protože existuje mnoho dalších variant a jednou z nich je právě prostříhaná ofina. Co přesně to znamená a komu bude slušet nejvíce?

Co to je prostříhaná ofina?

Prostříhá ofina je trendy a vzdušný účes, kdy jsou vlasy na čele zkrácené tak, že nijak nezasahují do očí nositele/nositelky. Největší výhodou prostříhané ofiny je, že se postaráte o wow efekt od vašeho okolí a tudíž viditelnou proměnu, která však nestojí příliš peněz a dokonce ani vaší odvahy.

Prostříhaná ofina je také velmi snadná na udržování a není nutné věnovat jí nějakou extra péči (kromě občasného vyfoukání).

Pro koho se prostříhaná ofina hodí?

Pokud máte vysoké čelo, měla by se stát prostříhaná ofina vaším každodenním účesem. Oceníte ji také tehdy, pokud chcete vypadat více žensky i přitažlivě zároveň a také zvýraznit kontury svého obličeje (především lícní kosti a bradu).

Všeobecně se však dá říct, že nejvíce bude prostříhaná ofina slušet lidem s oválnou a hranatou tváří. Oválným obličejům totiž sluší vše a hranatým tvářím bude slušet z toho důvodu, že jejich ostré rysy optickým klamem zjemní. Samozřejmě se hodí také pro všechny, kteří touží po jemné a ne příliš radikální změně účesu.

Pro koho se prostříhaná ofina nehodí?

Zpozornět by měly především osoby, které vědí, že se pot v tzv. T-zóně a na čele, protože ofina se bude mastit a nebude vypadat dobře ani přitažlivě.

Pokud však i přesto chcete prostříhanou ofinu mít, investujte finance také do suchých šampónů ve spreji. Jakmile si všimnete, že začíná být vaše prostříhaná ofina mastná, stačí suchý šampón z dostatečné vzdálenosti aplikovat a těšit se z objemu i matných vlasů.

otevřená ofina