Horoskopy

Vyhýbavá znamení: těchto 6 se vyhýbá konfrontacím

Vyhýbavá znamení: těchto 6 se vyhýbá konfrontacím

Čelit svým vlastním problémům, konfrontacím a dalším životním událostem není zrovna jednoduché. Kdo se raději těmto situacím vyhýbá, zavře se do ulity nebo je dokonce ignoruje?

Beran (21. března – 20. dubna)

Dospělejší jedinci ve znamení berana si velmi dobře uvědomují svou komplikovanou výbušnou povahu. Před tím, než konají, často nepřemýšlí, a proto je pro ně výhodnější se konfrontacím vyhnout.

Blíženci (22. května – 21. června)

Blíženci jsou velmi chytří a jakmile dojde na jakoukoliv konfrontaci, snaží se z toho vybruslit racionálním přístupem. V těchto ohledech ale zapomínají na emoce, takže řešení situace je spíše dočasné než trvalé.

Rak (22. června – 22. července)

Lidé narození ve znamení raka chtějí být se všemi za dobře a chtějí se za každou cenu vyhnout jakýmkoliv problémům. Jakmile se do konfliktu dostanou, raději se stáhnou do své ulity a tiše vnitřně trpí. To ale milí raci vaše problémy nevyřeší!

Lev (23. července – 22. srpna)

Lvi jsou úplně posedlí tím, jak působí na ostatní. Jakékoliv konfrontace může poškodit jejich hrdost a sebejistotu. Aby tomu předcházeli raději nepřiznají, že něco neumí nebo že jim něco nejde. TO je dostane pod tlak a mohou být nenávistní a vyhýbaví vůči těm, kteří takové problémy nemají.

Váhy (23. září – 23. října)

Smyslem jedinců narozených ve znamení váhy je najít klid a harmonii v jejich životě. Vyhýbají se tedy jakýmkoliv problémům a konfrontacím, jen aby nemuseli narušit svoji pohodu. Raději budou problém ignorovat nebo jakkoliv jinak nenásilně likvidovat, jen aby udrželi mír.

Ryby (21. února – 20. března)

Lidé narození ve znamení ryb mají tendence vyhýbat se nejen konfliktům, ale někdy také lidem. Protože jsou velmi empatičtí, lidé je vyhledávají, aby jim vylili svá srdíčka. Z toho důvodu musí nečerpávat často energii ve svém vlastním světě, kde jsou jen sami s vlastními myšlenkami.