Horoskopy

Závistivá znamení: tito 4 nikomu nepřejí úspěch

Závistivá znamení: tito 4 nikomu nepřejí úspěch

Úspěch se v životě neodpouští a je to právě kvůli lidem, kteří vám ho závidí. V jakém znamení zvěrokruhu se rodí ti největší závistivci, kteří vám nebudou přát úspěch?

  • štír
  • býk
  • kozoroh
  • beran

Štír (24. října – 22. listopadu)

Štíři patří ve všech ohledech mezi nejzákeřnější znamení, a to v mnoha ohledech. Závist není výjimkou. Jedinci narození ve znamení štíra obecně mají problém vycházet s lidmi a přát jim cokoliv dobrého. Domnívají se, že úspěchy jiných jim nemohou přinést radost. Sami ale nechtějí vynaložit větší úsilí a jakmile se daří někomu více než jim, obviní je z toho, že neudělali dost.

Býk (21. dubna – 21. května)

Lidé narození ve znamení býka jsou přesvědčení o tom, že snědli všechen rozum světa a jsou jedinými skutečně chytrými lidmi na zemi. Jakmile tedy jejich přátelé sklízí úspěchy na pracovním poli nebo v životě, dokáží být pořádně závistiví a budou schopni se přestat s nimi ze dne na den bavit. V nejhorším případě se budou snažit vám v záchvatu závisti i uškodit.

Kozoroh (22. prosince – 20. ledna)

Jedinci narození ve znamení kozoroha jsou úplnými maniaky, pokud jde úspěch a s tím související uznání. Rádi jsou obzvláště v práci považováni za nejlepší a za odborníky na slovo vzaté. Jakmile někdo zpochybní toto postavení kozoroha, okamžitě začně žárlit a závidět. Udělá vše pro to, aby si upevnil svou pozici a je schopný být velmi toxický a pomlouvačný.

Beran (21. března – 20. dubna)

Berani se řadí taktéž mezi nejzávistivější znamení vůbec. Ačkoliv oplývají vysokým sebevědomím a silou osobnosti pořád v sobě mají také soutěživého ducha. Jakmile je tedy někdo srovnává a zrovna „nevyhrávají“ pořádně je to rozčílí a začnou závidět úspěšnost jiných. Dle jejich názoru neexistuje totiž jiný výsledek než výhra.