Horoskopy

Zmatkařská znamení: tito 4 jsou stále zmatení

Zmatkařská znamení: tito 4 jsou stále zmatení

Zmatenost jedinců může ovlivňovat také znamení zvěrokruhu, ve kterém se narodili. Která ze znamení mají největší pravděpodobnost, že zazmatkují i v těch nejméně vhodných chvílích?

Váhy (23. září – 23. října)

Jedinci narození ve znamení vah patří mezi nejzmatenější znamení zvěrokruhu ze všech. Jsou považováni v kolektivech za velmi oblíbené, jenže je to právě kvůli tomu, že se s ostatními neradi dostávají do konfliktů. Říkají věci, které si ani nemyslí a pak se začnou zamotávat do svých vlastních slov, protože kdo si má všechno pořád pamatovat, že jo.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Střelci mají velmi dobrodružnou povahu a nejraději tráví čas sami se sebou mimo civilizaci. Jakmile se ale dostanou zpět do civilizace, mohou působit poněkud zmateně. Není to tak, že by neměli rádi společnost, spíše si jen potřebují vyčistit hlavu od běžného života. Tak jak jim ale nerozumí jejich okolí, stejně tak střelci nerozumí svým vlastním činům a ani tomu, proč se nachází právě tam, kde teď jsou.

Blíženci (21. května – 21. června)

Snad jste nečekali, že mezi největšími zmatkaři nebudou blíženci. Je obecně známo, že blíženci mají dvojí osobnost. Takže když jedince narozeného ve znamení blíženců jeden den „posedne“ zlé dvojče a druhý den má opačnou povahu, pak nechápe, proč se rozhodl právě takto. To je často zaplete do problému, ze kterých se pak neumí vymotat. Někdy se taky stane, že zapomene, kam šel nebo co chtěl a musí se vrátit zpět do míst, kde jej to napadlo.

Rak (21. června – 22. července)

Lidé, kteří se narodili ve znamení raka, jsou zmatení zejména v situacích, kdy mají projevit své emoce nahlas. Mají strach říci cokoliv nahlas, aby si nevytvořili nepřítele. Pak musí z každé takové situace vybruslit, což může zmást i jedince, kteří jsou těchto situací svědky. Neradi se také přidávají na jednu stranu. Takže tím, že za nikým nestojí, musí neustále balancovat.