Horoskopy

Co o Vás říká váš čas narození? Víc, než byste čekali

Co o Vás říká váš čas narození? Víc, než byste čekali

Snad každý zná své znamení zvěrokruhu podle souhvězdí. Možná ale neznáte svůj přesný čas narození, natož charakteristiku, která s hodinou narození souvisí. Nahlédněte do článku a zjistěte, co o vás říká váš čas narození. 

Noční sovy 

00:00–01:59

Lidé narození v tyto hodiny bývají velice bytří a dobří studenti. Je pro ně velmi důležitá svoboda a nezávislost, většinou rádi cestují. Mezi jejich špatné stránky patří tvrdohlavost. 

02:00–03:59 

Tito lidé bývají velice přátelští, kreativní a komunikativní. Vynikají v pracovních příležitostech, jsou skvělí diplomaté či obchodní zástupci. Mohou mít problémy se zvládáním vzteku. 

04:00–05:59

Jedná se o zajímavé osobnosti s touhou po svobodě. Jsou poctiví a pracovití. V práci bývají úspěšní, ale lépe se jim pracuje, pokud jsou závislí jen sami na sobě. 

Ranní i dopolední ptáčata 

06:00–07:59

Lidé narození v tyto hodiny bývají vyrovnaní, klidní, citliví. V jejich společnosti se ostatní cítí velice dobře, pokud to nepřeženou s nabízenou pomocí. 

08:00–09:59

Jedná se o upřímné a cílevědomé lidi, kteří nemají rádi přetvářku. Mívají hodně přátel, kterými se rádi obklopují. Někdy bývají příliš tvrdohlaví. 

10:00–11:59

Tito lidé bývají velmi úspěšní, v práci obsazují vedoucí pozice, stejně tak ve společnosti jsou přirozenými vůdci. Na druhou stranu jsou velmi chápaví a citliví. 

Narození během dne

12:00–13:59

Klidní lidé s vrozenými tvůrčími schopnostmi. Necítí se dobře ve vůdčích pozicích, ale umí být dobrými lektory a učiteli. 

14:00–15:59

Lidé, kteří milují riziko a kteří jdou do všeho po hlavě. Jsou velice poctiví a většinou se jim podaří dosáhnout toho, o co usilují. 

16:00–17:59

Tito lidé bývají velmi zásadoví i vynalézaví. Bývají dobrými partnery a partnerkami. Mají ale sklony o všem všechno vědět, což může být někdy nepříjemné. 

Večerní stráž 

18:00–19:59

Lidé narození v tyto hodiny vykazují různé extrémy. Jedná se o velice inteligentní lidi, kteří jsou buď sebevědomí ve své práci, nebo si naopak vůbec nevěří. Zajímají se o zdraví a životní styl. 

20:00–21:59

Jedná se o lidi, kteří jsou velice oblíbení v kolektivu pro svou pozitivní energii i vstřícnost. Nemusí být vždy středem pozornosti, ale pochopení pro vás budou mít vždy. 

22:00–23:59

Tito lidé jsou společenští, podporující a tvořiví. Je pro ně velice důležitá rodina, pro kterou se snaží udělat vše, i když mají sklony k sobeckosti.