Horoskopy

Zlá znamení: 3 znamení, která budí strach

Zlá znamení: 3 znamení, která budí strach

Znáte to, že v každém z nás existují různé aspekty osobnosti. Některé jsou světlé, jiné temné. Ačkoliv astrologie nás často seznamuje s pozitivními rysy jednotlivých znamení zvěrokruhu, je třeba si uvědomit, že každé znamení má své stinné stránky. Přestože používání termínu „zlá znamení“ by mohlo být příliš drastické, můžeme se podívat na ty aspekty, které mohou být v chování některých znamení problematické.

Blíženci (21. května – 20. června)

Blížence často považujeme za dvojí tvář zvěrokruhu. Jejich proměnlivá povaha a někdy nízká trpělivost mohou způsobit, že se zdají nepředvídatelní nebo nevěrní. Velmi často také blíženci vybouchnou a může se stát, že na vás zvýší také hlas. Na druhé straně si můžete být téměř jisti, že pokud se toto stane, tak stejně rychle, jak se blíženec rozčílil, tak rychle se také uklidní.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Štíři mají tendenci k záhadnosti a někdy přehánějí svou touhu po kontrole. Jejich intenzivní touha všechno spravovat, o všem vědět a vše kontrolovat, může přerůst až ve zdánlivou posedlost a může v některých případech působit zastrašujícím dojmem. Nemusíte se však bát. Promluvte si se štírem, vysvětlete mu váš pohled na věc a společně pátrejte po kompromisu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vodnáři jsou známí svou nezávislostí a odstupem od emocí. Můžeme je vnímat jako chladné nebo neempatické. Často totiž dávají přednost myšlení před emocemi. Většina vodnářů jsou uzavření introverti, kteří si vás k sobě jen tak nepustí. Abyste se k vodnáři dostali blíže, je potřeba, aby ve vás získal důvěru a sám cítil, že mu od vás nehrozí žádné „ohrožení“.

Je třeba si uvědomit, že tyto „temné“ rysy může mít každá mince. Každé znamení má také mnoho pozitivních vlastností, které přináší do světa. V astrologii není místo pro jednoduché klasifikace, a tak je nejlepší brát znamení zvěrokruhu s nadhledem a porozuměním. Každý z nás má svou vlastní jedinečnou směs osobnostních rysů, které nás dělají tím, kým jsme.