Horoskopy

Jak vaše znamení ovlivňuje vaše vztahy: chyby, které byste měli znát

Jak vaše znamení ovlivňuje vaše vztahy: chyby, které byste měli znát

Věděli jste, že všechny mezilidské vztahy ovlivňuje znamení, ve kterém jste se narodili? Ne všechna znamení jsou kompatibilní, ne všechna dokáží pracovat v týmu či jsou extrovertní. To je možná důvod, proč si ne vždy s každým sednete, nebo máte problém, navázat hlubší vztahy. Jaké neduhy jsou typické pro jednotlivá znamení? To se dozvíte v tomto článku.

Beran (21. 3. – 19.4.)

Berani jsou silné nezávislé osoby, které touží po svobodě a málokdo je tedy zkrotí. Ačkoli své partnery zbožňují, ti mají mnohdy díky jejich chování pocit, že jsou na druhé koleji. Berani totiž své protějšky vnímají jako samozřejmost, což může vést k rozpadu vztahu. Navíc se velmi neradi vzdávají svého osobního prostoru.

Býk (21.4. – 21.5.)

Špatně vyjadřují své emoce, proto mnohdy mají jejich partneři pocit, že jim jsou lhostejní. Na stranu druhou jsou ale pro svůj vztah schopni udělat cokoli a mnoho mu obětují. Svého partnera obletují, až ho občas svou láskou tak trochu dusí.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Než aby řešili neshody ve vztahu, raději z něho utečenou. A to často ještě dříve než plnohodnotný vztah začne. Patří také mezi neustálé pochybovače.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Jsou velmi citliví a emocionálně založení. Své emoce ale často dusí v sobě, a proto jim někdy tzv. bouchnou saze. Potřebují pochopit, že komunikace je základem zdravého vztahu. Rychle se dokážou pro někoho nadchnout, ale zároveň ztrácí svou identitu a zrcadlí osobu, se kterou právě randí.

Lev (23.8.– 22.9.)

Jeho neustálá potřeba, být na výši a mít maximální pozornost přináší do vztahu mnoho negativ. Lvi se musí naučit, že život není pořád jen hezký a že jejich partner řeší nejrůznější problémy a že i on potřebuje podporu a porozumění.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Jedni z největších perfekcionistů očekávají to samé od svého partnera. Často se ho snaží měnit k obrazu svému, což samozřejmě nemusí dělat vždy dobrotu, protože všeho moc škodí. Partneři by se měli milovat se svými dobrými i špatnými vlastnostmi.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Musí se naučit, dát najevo své pocity. Mnohdy se totiž skrývají za svým falešným úsměvem, což ale rozhodně není dobře. I jejich potřeby jsou důležité a neměly by dusit svého partnera láskou na úkor své spokojenosti.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Díky své nedůvěřivosti často na svého partnera nezdravě žárlí, což neprospívá žádnému vztahu. Měli by se naučit, že ne každý člověk jim chce ublížit, ale že existují i lidé, kteří jsou hodni jejich důvěry.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Jejich partneři mívají často pocit, že se o ně střelci nezajímají. Ti se totiž zbytečně nevyptávají, a tak se zdá, že je jim všechno jedno a nemají o partnera zájem.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Očekává, že jej na konec všichni zradí a opustí. Tento vnitřní pesimista dokáže doopravdy zapříčinit konec vztahu. Kozorozi by se měli snažit, tuto náladu eliminovat a přestat se bát toho, že vztah nevyjde a povede ke konci.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Protože potřebují mít neustále pravdu, může se malá bezvýznamná hádka partnerů proměnit v bitvu téměř na život a na smrt. Jejich partner mívá tak pocit, že není rovnocenným parťákem, ale spíše protivníkem, jenž bývá často poražen.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Jsou tak moc empatické, že dokáží doslova splynout se svým partnerem a stát se jeho kopií. Opustí své zájmy, koníčky i přátelé. Měly by myslet na to, jak stále zůstat sám sebou.