KrásaMódaVlasy

Říjnové účesy pro seniorky: Které jsou nejlepší?

Říjnové účesy pro seniorky: Které jsou nejlepší?

Moderní účesy nejsou omezeny pouze pro mladé ženy. Naopak, i stáří může být obdobím, kdy si můžete opravdu užít výhody vlastního stylu. Nemusíte se ohlížet na pravidla vašeho zaměstnavatele ani nikoho ostatního. Říjen je krásným měsícem plným změn v přírodě a co by mohlo být lepšího, než využít tuto inspiraci pro změnu vlastního vzhledu? V tomto článku si probereme několik účesových nápadů, které jsou ideální pro seniorky.

Seniorky rozzáří krásný pixie účes

Krátký pixie účes je jedním z nejvíce elegantních a univerzálních účesů pro ženy všech věkových kategorií. Tento účes je snadno udržovatelný a vnese do vašeho vzhledu sofistikovaný nádech. Můžete si vybrat z různých délek a textur, aby byl výsledek přesně podle vašich představ.

  • Přidejte melír a máte vyhráno. Podzim plný barev si žádá také oživení vlasů. Přidejte do tohoto šik účesu také červený nebo světlý melír.
Krátké vlasy mohou mít elegantní a sexy, stačí jim přidat trochu barvy
Krátké vlasy mohou mít elegantní a sexy, stačí jim přidat trochu barvy

Krátké vlasy do střihu bob

Krátký bob je klasickým účesem, který nikdy nevyjde z módy. Jednoduchý a stále elegantní, krátký bob může být přizpůsoben různými způsoby, například přidáním ofiny nebo asymetrickým střihem. Tento účes můžete snadno udržovat pomocí tužidla nebo laku, navíc mu můžete dodat svěžest třeba promelírováním.

Střední mikádo s vrstvami pro ženy s hustými vlasy

Střední délka vlasů s vrstvami je skvělou volbou pro seniorky, které chtějí zachovat délku vlasů a zároveň jim přidat objem a texturu. Tento účes lze snadno upravit podle vašich preferencí a můžete si zvolit i různé typy vrstev, které dodají vašim vlasům živost.

Krátké mikádo prozáří světlá barva
Krátké mikádo prozáří světlá barva

Pro společenské příležitosti vlasy sčešte do účesu updo

Pro speciální příležitosti můžete zvolit elegantní updo účes. Co si pod tím představit? Může to být například nízký drdol, copánky nebo složitější upravený účes. Tyto účesy dodají vašemu vzhledu nádech elegance a noblesy.

Dlouhé a husté vlasy? Dodejte jim vlny a kadeře

Vlny a kadeře dodají vašim vlasům jemný a romantický vzhled. Tohoto účesu můžete dosáhnout různými způsoby – pomocí kulmy, loknovacího žehličky nebo natáček. Vlny a kadeře jsou ideální volbou pro ty ženy, které chtějí přidat do svého vzhledu ženský nádech.

Nejlepší barva vlasů na říjen

Šedé vlasy mohou být krásné a elegantní. Pokud máte šediny, nebojte se je ukázat. Můžete zvolit krátký, střední nebo dlouhý střih, který bude ladit se šedými vlasy a přinášet jim autentický nádech. Pokud máte zájem, můžete také zvážit změnu barvy vlasů. Říjen může být skvělým časem na změnu. Oživte vlasy podzimní tóny, jako je teplá hnědá, zlatá nebo kaštanové odstíny.

Máte-li dlouhé vlasy, dodejte jim vlny a kadeře
Máte-li dlouhé vlasy, dodejte jim vlny a kadeře