Krása a módaVlasy

Falešná ofina: TOP 3 způsoby bez stříhání vlasů

Falešná ofina: TOP 3 způsoby bez stříhání vlasů

Během celého života přicházejí dny, během kterých zatoužíme po změně účesu, avšak strach nám brání v tom udělat výstup z komfortní zóny a ofina jednoznačně patří mezi ty obávané velké změny. Nebudeme vás však v tomto článku nutit, abyste sebrali odvahu a vlasy na čele si zkrátit opravdu nechali, právě naopak! Ukážeme vám, že to jde i jinak, a to pomocí falešné ofiny.

Falešná ofina pomocí vysokého culíku

Ano, je to tak. Falešnou ofinu si na hlavě můžete vytvořit sami a během několika minut! Pozorně si přečtěte následující návod a vyzkoušejte celý postup ještě dnes!

  1. Základem je vyčesat si z vlasů vysoký a rovný culík. Pokud se vaše vlasy přirozeně vlní, bude vhodné je pomocí stylingových nástrojů narovnat.
  2. Následně oddělte malý pramen vlasů z culíku (to bude v dalším kroku vaše falešná ofina) a připevněte ho směrem do čela pomocí malých sponek.
  3. Poté si na hlavě uvažte šátek, který falešnou ofinu obtáhne. Z pramenů vlasů v culíku můžete vytvořit roztomilý drdol.

Falešná clip in ofina

Výhodou clip in ofin je rychlá aplikace (během několika sekund), neomezené možnosti stylingu a také téměř nekonečná životnost. Na výběr je také mnoho různých barev ofin, a proto si zaručeně najdete tu svou.

Abyste si užívali všech zmíněných benefitů, je vhodné zakoupit si clip in ofinu vyrobenou z pravých lidských vlasů a poté vám nebude nic bránit v tom, abyste ofinu například rovnali vlasovou žehličkou nebo natáčeli pomocí kulmy.

Počítejte s cenou cca 1.000 Kč.

Falešná ofina jako sponka do vlasů

Sponka do vlasů s falešnou ofinou patří mezi levnější variantu než clip in ofina. Je potřeba však počítat s několika nevýhodami:

  • nepříliš dlouhou životností
  • nemožností ofinu žehlit nebo nijak tepelně upravovat
  • jemnými vlásky ofiny (pokud toužíte po husté ofině, zvolte clip in)

Aplikace je však rychlá a zvládnete si ji připevnit během několika sekund. A cena? Připravte si přijatelných 150 Kč.