Horoskopy

Rozverná znamení zvěrokruhu: 3, se kterými je největší legrace

Rozverná znamení zvěrokruhu: 3, se kterými je největší legrace

Existují 3 otevřená a optimistická znamení zvěrokruhu – lidé, narození pod jejich planetami mají jedinečný smysl pro humor a je s nimi vždy radost být. A do některých z nich byste to možná ani neřekli.

TOP rozverná znamení zvěrokruhu

Pokud se chcete dobře bavit, vyhledejte si přátele nebo partnery narozené v těchto znameních:

  • Střelec
  • Lev
  • Vodnář

Střelec (23.11. až 21.12.) – Hledač dobrodružství

Jedinci ve znamení Střelce jsou známí svou láskou k dobrodružství, takže se mnohdy rádi dělí o zábavné historky ze svých cest po světě. Jejich schopnost vyprávět poutavé příběhy je nepřekonatelná a své anekdoty podávají s dokonalým načasováním a vtipnou pointou. Ale to, co dělá Střelce obzvlášť zábavnými, je jejich charisma a nakažlivý smích. Tito lidé dokážou zkrátka a dobře z každého setkání udělat nezapomenutelný zážitek a svým zábavným vyprávěním všechny rozesmějí.

Lev (23.7. až 22.8.) – Hledač obdivu

I Lvi patří mezi rozverná znamení zvěrokruhu, mají v sobě totiž vrozenou touhu po nekonečném obdivu a pozornosti, což je vede k tomu, aby byli ve společnosti zábavní a přitahovali na sebe pozornost. Díky své sebevědomé osobnosti a vytříbenému vkusu pro humor často bývají ústředními aktéry každé zábavy či večírku. Občas se mohou pustit i do kontroverzních vtipů a přidat k nim nádech dramatičnosti a teatrálnosti, který je jim vlastní – takže se toho nelekejte.

Vodnář (21.1. až 20.2.) – Mistr vtipu

Vodnáři mají pozoruhodnou schopnost vnést lehkost i do těch nejvážnějších situací, ze všech znamení zvěrokruhu jsou tedy rozhodně nejrozvernější. Dokážou vtipkovat i v těch nejneočekávanějších okamžicích a na různé okolnosti reagovat s optimistickým nadhledem a humorem. I když jejich smysl humor může být někdy příliš ostrý nebo nekonvenční, ti, kteří se nad něj povznesou, se nepochybně nad jejich neotřelými vtipy s nečekanými pointami velmi dobře pobaví. Vodnáři mají talent rozptýlit napětí a dodat každému rozhovoru odlehčený nádech.