Horoskopy

Závisláci podle znamení zvěrokruhu: 12 závislostí dle zvěrokruhu

Závisláci podle znamení zvěrokruhu: 12 závislostí dle zvěrokruhu

Znamení zvěrokruhu jsou odedávna spojována s různými osobnostními rysy a vlastnostmi, které určují naše chování a životní rozhodnutí. A ačkoli astrologie není věda, může nabídnout zajímavý pohled na naše sklony a predispozice.

Závisláci podle znamení zvěrokruhu – zjistěte své sklony

  • Beran: konzumace alkoholu a kouření
  • Býk: přejídání
  • Blíženci: kouření, závislost na telefonu a sociálních sítích
  • Rak: závislost na návykových látkách
  • Lev: závislost na různých neřestech (sex, nakupování, jídlo, nebo dokonce cigarety a alkohol)
  • Panna: workoholismus
  • Váhy: závislost na sladkém
  • Štír: závislost na sexu
  • Střelec: k závislosti jsou náchylní, ale konkrétní neřest nemají
  • Kozoroh: sebepoškozování
  • Vodnář: touha po samotě
  • Ryby: alkohol

Beran

Jedinci ve znamení Berana jsou známí svou idealistickou a vzpurnou povahou. Mají tendenci vzdorovat autoritám a často se oddávají konzumaci alkoholu a kouření, aby dokázali, že se nemusí řídit pravidly.

Býk

Jedinci ve znamení Býka považují za velmi důležité smyslové zážitky, zejména pokud jde o chuť. Jídlo si dopřávají nikoli z nutnosti, ale z čisté lásky k němu. Rychlé, neuspokojivé úpravy je nelákají, místo toho si vychutnávají různé kulinářské požitky a občas se přejídají.

Blíženci

Jako vzdušné znamení by si Blíženci měli dávat pozor, aby si nevytvořili závislost na cigaretách. Bývají také náchylní k nudě, což může vést k závislosti na telefonu a sociálních sítích, kde tráví nadměrné množství času.

Rak

Jedinci narození ve znamení Raka jsou známí svou citlivostí a hlubokými emocemi. Jsou náchylní k citové i fyzické bolesti. S léky by měli zacházet opatrně, protože jim hrozí vznik závislosti, stejně jako na návykových látkách.

Lev

Lvi se ničeho nebojí a vrhají se do zážitků po hlavě. Mají v sobě neutuchající touhu „zkusit všechno“, což je může vést k závislostem na různých neřestech.

Panna

Panny si v životě libují v řádu a rutině. Mohou se z nich tedy až příliš snadno stát workoholici, kteří často zanedbávají ostatní aspekty svého života, včetně osobních vztahů.

Váhy

Váhy nedokážou odolat vábení čokolády nebo jiných sladkých pochoutek a různé sladkosti jim často slouží dokonce i jako únik z reality.

Štír

Štíři vyzařují silnou sexuální energii. Dokážou snadno nasměrovat jakoukoli konverzaci k sexu a nebojí se ani vztahů na jednu noc. Bývají z nich závisláci podle znamení zvěrokruhu právě v této oblasti.

Ryby

Ryby mají sklon hrát si na oběti a často se zbytečně trápí. Jako vodní znamení se mohou obracet k alkoholu jako k prostředku úniku z reality.

Střelec

Střelci milují dobrodružství a změny, díky čemuž jsou méně náchylní k dlouhodobým závislostem. K žádné konkrétní však neinklinují.

Kozoroh

Kozorozi mají silný sklon k sebepoškozování. Často tak dovolují, aby v jejich životě přetrvávaly negativní vlivy, protože paradoxně potřebují trochu toho utrpení, aby ocenili i radostné okamžiky.

Vodnář

Vodnáři mají často rádi samotu, někdy až do té míry, že zanedbávají své přátele a společenské kontakty. I když se nejedná o tradiční závislost, může tento sklon ovlivnit jejich vztahy.