Horoskopy

Podzimní horoskop lásky: Která znamení čeká velkou lásku?

Podzimní horoskop lásky: Která znamení čeká velkou lásku?

Jakmile nastává podzimní čas, většině z nás se vybaví plískanice, mlhy a pošmourno. Tento čas však také přeje lásce. Která znamení jsou jí nakloněná?

Planeta lásky Venuše putuje těmito znameními

Během podzimu putuje Venuše znamením PannaVáhy a Štír. Zrozenci těchto znamení se mohou těšit na velký příval milostných citů. Zkrátka však nepřijdou ani další znamení. Láska na podzim může překvapit také Býky nebo Kozorohy. Především ke konci podzimu by se mohl zamilovat Vodnář a láska zavítá také k Blížencům. Na začátku prosince by mohly vstoupit do stavu manželského Ryby a v prosinci se může z lásky těšit RakLvi se vydají v listopadu na cestu, na níž mohou potkat svoji osudovou lásku. Střelec bude mířit svým milostným šípem na někoho v zaměstnání. Pozor by si však měl dát na zadané.

Tato tři znamení prožijí nejvíce lásky

Jak již bylo řečeno výše, nejvíce lásky prožijí Panny, Váhy a Štíři.

Panna touží po nové lásce. Některé hledají osvěžení stávajícího vztahu. Štěstí se na ně usměje počátkem října a šťastné období bude pokračovat i nadále. Některé Panny potkají lásku novou, jiné příjemně překvapí partneři. Vysoká šance, že potkáte svou pravou lásku potrvá až do období Vánoc.

Váhy budou prožívat harmonicky laděný milostný podzim. Neobjeví se u nich žádně konflikty v partnerském vztahu.

Štíři objeví kouzlo tajné lásky. Nakloněn jim bude především měsíc listopad, kdy budou prožívat vášnivé období. Sexuální energii však objeví i v měsíci říjnu. Pozor by si měli dávat na zadané, jinak si budou komplikovat život.

A co další znamení?

Vodnáři měli velmi bouřlivé letní období a nyní budou oceňovat podzimní pohodu. Ochlazení v milostném vztahu jim až tak moc vadit nebude.

Dařit se na podzim nebude ani Býkům, pokud jsou na konci léta sami, na podzim se nic nezmění. Pravděpodobost, že potkají svoji spřízněnou duši, je mizivá. Rak ví, co chce, jeho partner však není stejného mínění. Trpělivost růže přináší. Nezandaný Lev zatouží po stabilitě. Ten zadaný se začne poohlížet jinde.

Ostatní znamení budou mít podzim celkem poklidný.

Komunikace je ve vztahu na prvním místě