Horoskopy

Zakřiknutá znamení: 4 nejvíce ostýchaví jedinci zvěrokruhu

Zakřiknutá znamení: 4 nejvíce ostýchaví jedinci zvěrokruhu

Někdo je otevřený a ihned přátelský, jiný je ostýchavý a rezerovovaný. Zakřiknutí lidé jednají i mluví ostýchavě. Jsou váhaví a nejistí, když se ocitnou mezi větší skupinou lidí. Znamení zvěrokruhu odhalí, zda patříte k zakřiknutým znamením. 

Zakřiknutá znamení zvěrokruhu jsou: 

  • Rak
  • Panna
  • Kozoroh
  • Ryby

Rak

22. 6. až 22. 7.

Raci jsou jedno z nejempatičtějších znamení. Jsou stydliví a rozvážní. Spíše poslouchají než mluví, potřebují vědět, že si navzájem věříte. Pokud si k nim najdete cestu a získáte jejich důvěru, promění se ve společenské osobnosti. Když se ocitnou ve skupině lidí, které neznají, jsou tiší a pečlivě analyzují každou situaci, protože se obávají předsudků. Potřebují dostatek času k vybudování důvěry. Když se cítí bezpěčně, odloží svoji tvrdou ulitu a nechají vás nahlédnout do svého nitra. 

Panna

23. 8. až 22. 9. 

Panny mohou působit na první pohled působit rezervovaně. Nemají totiž potřebu mluvit, zkoumají aktuální dění, jelikož chtějí mít jistotu, že vědí, o čem mluví. Pečlivě také volí svá slova. Nechtějí působit hloupě. Panny jsou nerady, když zjistíte, že něco neví nebo neumí. 

Kozoroh

22. 12. až 20. 1.

Kozorozi jsou známí tím, že jsou zdrženlivější a vážnější než většina znamení. Toto znamení proto působí často odtažitě a chladně. Drží se stranou, protože potřebuje získat dostatek důvěry. Pečlivě si vybírá své blízké, kterým může věřit. Kozorozi jsou pragmatičtí a soustřeďují na udržování dlouhodobých vztahů.  Pokud se ocitnou v situaci, ve které se cítí nepříjemně, budou se chovat zakřinutě.

Ryby

21. 2. až 20. 3. 

Ryby mohou působit zakřiknutě ve vyhrocených situacích. Nenávidí totiž konflikty a nechtějí vzbuzovat nežádoucí reakce. Ryby mají rády uvolněné a přirozené situace. Toto znamení je jemné a soustředí se na své vlastní vnitřní pocity. Nejlépe se cítí, když mohou vyjádřit svoji kreativitu a volnost.