Horoskopy

Horoskop na dnešek – středa 27.9.2023. Rak by si měl dát pozor na cizince, Štíři budou mít úspěšný den

Horoskop na dnešek – středa 27.9.2023. Rak by si měl dát pozor na cizince, Štíři budou mít úspěšný den

Beran

Jedině tím, že si uvědomíte, že potřebujete změnu, můžete něco zlepšit. Shoďte své růžové brýle a podívejte se na svět reálně. Možná bude zapotřebí přehodnotit své dosavadní metody, zejména ty, které se týkají vašich financí. Zaměřte se na to, ať jste na domluvených schůzkách včas, protože zpoždění vám mohou způsobit ztráty. Hrozí problémy se zdravím srdce a oběhovým systémem. Zaměřte se na činnosti, které vám rozproudí krev. Skvělý je tanec nebo běh.

Býk

Optimismus vás neopouští a díky tomu můžete zažít celou spoustu nových příležitostí. Běžná konverzace se někým z vašeho okolí vás může inspirovat. Každé rozhodnutí byste si ale měli velmi dobře promyslet. V zaměstnání si dokážete udržet chladnou hlavu za každých okolností. To z vás dělá skvělého mediátora. Je možné, že budete schopni urovnat spor mezi dvěma kolegy. Bohužel to může snížit vaši pracovní výkonnost. Bylinné čaj mohou zmírnit vaše problémy s nervovým systémem.

Blíženci

Dnes mějte po ruce láhev s vodou. Hrozí vám totiž problémy spojené s dehydratací, jako je únava a bolest hlavy. Vyhněte se nadměrné konzumaci soli nebo kofeinu, protože ty dehydratují. Zbytečně neutrácejte, a pokud se rozhodnete investovat, dejte si pozor na případné podvody. Hrozí vám ztráta finančních prostředků. V zaměstnání pro vás bude obtížné soustředit se. Udělejte si chvilku na odpočinek, díky čemuž můžete dobít baterky.

Rak

Vaše šťastná barva je pro dnešek tmavě modrá a čísla 6 a 9. Zkuste do své stravy začlenit více zeleniny, abyste získali chybějící živiny a podpořili zažívání. Pomoci vám může také procházka. V zaměstnání vám hrozí, že se dopustíte hloupé chyby. Naštěstí ji budete umět odčinit, i když ji neutajíte před ostatními. Dnes budete muset přijmout chaos, protože vás bude doprovázet celý den. Při setkání s cizinci buďte opatrní.

Lev

Čísla 2 a 8 vám mohou přinést nějaké to štěstí navíc. Dnes překypujete sebevědomím, snažte se ale zůstat upřímní za každou cenu. Lidé si vás idealizují, snažte se dát jim najevo, že nemůžete zvládnout všechno. Stát si pevně za svým neznamená být agresivní, toho se držte. Dejte si pozor na své plíce, kterým hrozí drobné problémy. Pobyt na čerstvém vzduchu pro vás bude extrémně přínosný. Svou potřebu kreativity nejlépe upotřebíte malováním nebo psaním.

Panna

Dnes vám může dělat problémy svalové napětí. Pomoci může jóga nebo jemný strečink, stejně jako horká vana. Váš partner dnes bude zaměřen zejména na citovou stránku vašeho vztahu. Připravte si proto něco, co na partnerovi máte rádi a naplánujte si pro něj romantické překvapení. Podnikatelský nápad, nad kterým tak dlouho uvažujete, si vyžaduje průzkum trhu. Možná, že budete mít silnou konkurenci. Rozmyslete si dobře, jestli je moudré na podnikání vsadit všechno. Nechte si otevřená zadní vrátka.

Váhy

Vaše romantické plány mohou být dnes večer narušeny. Problémem mohou být finance nebo problémy v zaměstnání. Není dobré smést celou situaci pod koberec, jen ji odložte na zítra. Dnes už stejně nic nevyřešíte. Uspořádejte si své plány. Nechte promluvit svou intuici, která vám radí, co vaše tělo potřebuje právě nyní, aby mohlo lépe fungovat. Vaše tělo ví nejlépe, jaké živiny potřebuje prostřednictvím stravy dostat nebo kdy je čas na odpočinek.

Štír

Ať se pustíte do čehokoliv, budete mít velký úspěch. Cítíte se velice dobře a máte dobré nápady. Váš optimismus je přenosný na lidi ve vašem okolí, což je důvod, proč budete středem společnosti. Brzy se ale může projevit mírný vnitřní neklid. Máte pocit, že vám někdo vaše štěstí nepřeje. Bohužel se nemýlíte. Buďte velmi opatrní při jednání s lidmi, protože by se mohlo stát, že někdo proti vám skutečně něco chystá. Proti stresu se vyplatí dýchat zhluboka.

Střelec

Máte šanci zvýšit svůj příjem, a to zejména v oblasti nemovitostí. Pokud se vám vyskytne příležitost investovat do nemovitostí, neváhejte ji přijmout. Samozřejmě si pořádně přečtěte právní náležitosti a smlouvy týkající se tohoto obchodu. Dnes je ideální den podstoupit procedury, které vedou k omlazení. Budou totiž extrémně účinné. Nezapomeňte ani na dostatečný spánek. Naslouchejte svému tělu, samo vám řekne, co mu chybí.

Kozoroh

V zaměstnání se uvolnila velice zajímavá pracovní pozice. Bude o ni velký zájem. Nesnažte se příliš tlačit na pilu, nechte, ať vaše dobré pracovní výsledky promlouvají za vás. Dnes vás budou lákat nové činnosti, které jste ještě nevyzkoušeli. Mohou být dobrým lékem proti stresu. Najděte si online skupiny, ve kterých lidé sdílí stejné zájmy, jako vy. Můžete najít nové přátele. Není dobré zůstávat sám, vyrazte raději někam do společnosti.

Vodnář

Dnešní den bude emocionálně nabitý. Je zapotřebí připravit se na spoustu zážitků, které mohou být příjemné i nepříjemné. I v intenzívních situacích je zapotřebí porozumět pocitům druhých lidí. Snažte se do nich vcítit. Je vhodný den, abyste se soustředili na úkoly, které vyžadují koncentraci. Pokud pracujete na počítači, dělejte si přestávky, ať ulevíte svým očím. V zaměstnání se vám může stát, že přehlédnete nějaké detaily. Přijměte za to zodpovědnost. Chyby se stávají každému.

Ryby

Dnes vás přitahují témata spojená s okultismem. Můžete se dokonce účastnit nějaké přednášky na toto téma. Budete mít příležitost prozkoumat toto téma skutečně do hloubky. Zaměřte se také na své minulé životy, možná pochopíte, proč na některé situace reagujete určitým způsobem. V zaměstnání na vás čekají úkoly, které vás nebaví. Je ale zapotřebí zůstat soustředěný. Je možné, že se vám podaří některé z úkolů delegovat na ostatní.