Horoskopy

Jaké chyby ve vztahu děláme podle znamení

Jaké chyby ve vztahu děláme podle znamení

Nikdo z nás není dokonalý a každý se většinou nějaké té chyby dopustí. Možná si jich na první pohled ani nevšimneme. Na co si mají dát pozor ve vztahu jednotlivá znamení?

Beran

Vnímá svého partnera jako samozřejmost. Má ohnivou povahu a vše dělá ve shonu a spěchu. Je tvrdohlavý a díky tomu může vyvolávat konflikty. Je potřeba, aby si svého partnera více vážil.

Býk

Je příliš majetnický a žárlivý. Tím vytváří zbytečné napětí a vyvolává nejistotu. Také je tvrdohlavý a nechce ustupovat. Tím zhoršuje kompromisy. Často vybuchne. Vyhýbá se konverzaci. Je uzavřený.

Blíženci

Jsou nerozhodní a nedůslední. To způsobuje ve vztahu zmatek. Měli by se naučit aktivně naslouchat, konstruktivně komunikovat a partnerovi projevovat respekt. Snadno se vzdávají. Neshody vnímají jako blížící se konec vztahu. Je potřeba naučit se vzájemné komunikaci.

Rak

Je emočně reaktivní a tím vytváří ve vztahu napětí. Někdy bývá citlivý a náladový a tím partnerovi ztěžuje porozumění. Je potřeba, aby se naučil být otevřený. Chybou je také fakt, že nezvládá svoje emoce.

Lev

Je příliš sebestředný a neustále potřebuje pozornost. Má sklony k dominanci. To vede k neshodám a dokonce někdy i k boji o moc. Měl by se naučit respektovat autonomii partnera a poskytnout mu jeho vlastní prostor.

Panna

Má snahu lidi kolem sebe měnit, tak je to i ve vztahu. Je hodně kritická a tím může kolem sebe vytvářet nepříjemné napětí. Vyžaduje vysoký standard. Měla by se naučit oceňovat silné stránky partnera a přijímat jej takovým, jaký je.

Váhy

Mají neefektivní komunikaci. Vyhýbají se nepříjemným rozhovorům a zadržují emoce. To vše může směřovat k nedorozumění a zklamání.

Štír

Je zbytečně dramatický. Příliš svého partnera kontroluje. Je potřeba partnerovi poskytnout prostor. Měl by trénovat komunikaci a zapomenout na minulost. Jen tak může jít dál.

Střelec

Neumí udržte nezávislost. Občas partnera zraňuje strohými a necitlivými slovy. Měl by trénovat empatii. Život bere jako zábavu. Pokud se u něj ve vztahu objeví napětí, nechce o něm diskutovat.

Kozoroh

Přednost dává práci před partnerem. Tím ho zanedbává a vytváří tak nedostatek citového spojení. Kromě toho je příliš kritický. Pesimismus bere jako obranný mechanismus.

Vodnář

Musí být vždy vítězem. Zanedbává city svého partnera. Upřednostňuje svoje zájmy. Je nepředvídatelný a perfekcionalista. Chce ovládat všechno a všechny kolem sebe.

Ryby

Svého partnera si příliš idealizují a pak mají očekávání, která se nedají realizovat. Nerovnováhu vztahu vytváří také zanedbávání jejich potřeb a pasivita. Občas se vzdávají přátel nebo svých snů ve prospěch vztahu, což není dobře.