Horoskopy

Horoskop na dnešek – pátek 22.9.2023. Beran touží vycestovat, Štír může získat dobrého přítele

Horoskop na dnešek – pátek 22.9.2023. Beran touží vycestovat, Štír může získat dobrého přítele

Beran

Jste připraveni na nová dobrodružství. Toužíte poznat něco nového. Právě k tomu může posloužit výlet nebo dokonce dovolená na neznámé místo. Pamatujte si, že dobrodružství nemusí čekat v zahraničí. Pokud se vám nepodaří uvolnit se ze svých povinností, alespoň si naplánujte cestu v co nejbližším termínu. Naplánujte si návštěvy u lékaře, abyste předešli vážnějším onemocněním. Odpočinek a relaxace by měly být na vrcholu vašich priorit.

Býk

Láká vás magičnost a okultismus. Snažíte se ale všechno si logicky a vědecky objasnit, proto můžete mít problém proniknout pod povrch. Zkuste si něco, jako je čtení z dlaně nebo výklad tarotových karet. Chcete trávit co nejvíce času se svým partnerem. Může to být překvapivé, protože v poslední době jste se věnovali především sami sobě. Neváhejte naplánovat nějakou společnou aktivitu, která bude vyhovovat vám oběma.

Blíženci

Láska si vás najde, ať se před ní schováváte kdekoli. A co více – budete připraveni důvěřovat někomu natolik, že mu svěříte své srdce. Protože slovy přesně neumíte vyjádřit, jak se cítíte, bude lepší to napsat. Můžete využít formu romantického vzkazu, ve kterém řeknete vše, co máte na srdci. Toužíte najít někoho na vážný vztah. Je skvělý čas uspořádat si některé věci – může jít o uspořádání věcí v kuchyni nebo úklid pracovního stolu. Kdo ví? Možná najdete něco, co vás potěší.

Rak

Je načase zapracovat na své fyzické kondici. V minulosti jste se dostali do formy, jenže jste nevytrvali. A nyní je skvělé období na to, abyste se do toho znovu pustili. Na podzim totiž budete mít více času sami pro sebe. Výsledky cvičení navíc budou efektivnější, než kdy dříve. Vaše slova mají velkou sílu a velký dopad. Můžete toho využít v zaměstnání, kde konečně získáte lepší podmínky. Najděte si pozitivní citát, který si vyvěsíte poblíž pracovního stolu. Budete se jím inspirovat po celý zbytek měsíce.

Lev

Někdo je do vás už dlouho zamilovaný. Právě nyní konečně získá dost odvahy, aby vám to dal vědět. Proto je vhodné, tvářit se přátelsky a dostupně. Jste okouzlující a přitažliví pro ostatní. Bude vás to těšit, i když je možné, že se vám trochu zasteskne po tom, abyste byli chvíli sami. Je vhodný čas navštívit kosmetickou proceduru ke zkrášlení pleti. Větší účinnosti zaznamenají také relaxační procedury. Naplánujte si masáž nebo ošetření obličeje.

Panna

Přichází období podzimu, které vám může pomoci naleznout vnitřní klid. Jak příroda pomalu usíná, tak se klidní i vaše rozjitřené emoce. Je čas si odpočinout. Naplánujte si den, kdy budete dělat jenom to, co sami chcete. Zkontrolujte si schůzky a povinnosti na příští týden. Je možné, že na něco důležitého zapomenete, protože si to dnes nenapíšete do kalendáře. Někdo z vašich přátel potřebuje pomoct. Nebojte se podat pomocnou ruku.

Váhy

Právě nyní toužíte po intimních rozhovorech. Vzhledem k tomu, že partner dobře chápe, co chcete říci, máte k tomu ideální příležitost. Je pro vás snadnější komunikovat s ostatními. Nebojte se vyjádřit svůj obdiv, pokud si to situace nebo osoba zaslouží. Existují situace, které odvádí vaši pozornost od práce a snižují vaši produktivitu. Je načase promazat staré fotografie v mobilu a celkově se odloučit od minulosti. Čeká na vás pestrá budoucnost!

Štír

Možná narazíte na osobu, která vám bude velice blízká. Sdílí vaše názory a cítíte se s ní velice dobré. Bude to začátek velmi pěkného přátelství. Společenské aktivity jsou tím, co vám může pomoci dobít energii. Investujte do sebe sama. Můžete se zapojit do různých kurzů, které vás zajímají. Je dobrý čas investovat do něčeho většího v domácnosti. Hrozí vám zdravotní problémy týkající se zad. Abyste předešli bolestem, zaveďte do každodenní rutiny protahování těchto partií.

Střelec

Víte, co chcete, a nebojíte se jít si za tím. Je skvělý čas na to, abyste dělali věci, které máte rádi! Je možné, že někdo z vaší rodiny sdílí vaše nadšení. To může vést k prohloubení vzájemného vztahu. Zažijete spoustu zábavy. V zaměstnání je třeba projevit trochu více flexibility. Nepřemýšlejte nad tím, proč věci nedělat. Zaměřte se spíše na to, jak to udělat. Nastavte si své priority a nebojte se změn, které mohou vylepšit váš život.

Kozoroh

Je čas na velké změny. Máte dobrý úsudek, takže najednou víte, které činnosti jsou pro vás zbytečné a ve kterých se vyplatí pokračovat. Při jednání s ostatními buďte upřímní. Neschovávejte se za výmluvy. Pokud se vám do něčeho nechce, prostě to řekněte. Můžete se toho o sobě spoustu naučit, když začnete vnímat své pocity. V zaměstnání se zapojujte spíše do týmových aktivit, protože právě ony vám dávají šanci zazářit.

Vodnář

Čekají vás setkání, která nebudou jednoduchá. Naštěstí z nich umíte vytěžit maximum. Při jednání s ostatními lidmi nepodléhejte emocím. Právě trpělivost a snaha pochopit věci z jiné stránky z vás udělají osobu, které budou ostatní věřit. Můžete pomoci vyřešit problémy nebo vás ostatní požádají, abyste se stali součástí jejich plánů. Daří se vám zejména v internetových záležitostech. Zaměřte se na procedury, které povedou ke zkrášlení.

Ryby

Máte velmi dobré nápady, nemusíte se bát je říci veřejně. Možná, že najdete osobu, kterou nadchnou natolik, že se rozhodne jít s vámi do společného podnikání. Takovou osobu právě potřebujete, protože sami nemáte dostatek odvahy. V zaměstnání může přijít finanční polepšení – ať už ve formě jednorázového příspěvku či zvýšení platu. V rodině se těšíte harmonii. Využijte situace a naplánujte si společné výlety.