Horoskopy

Upovídaná znamení zvěrokruhu: 4 největší drbny podle horoskopu

Upovídaná znamení zvěrokruhu: 4 největší drbny podle horoskopu

Zatímco někteří z nás daleko více poslouchají, jiní tzv. nezavřou pusu. Jsou to přesně ti lidé, kterých je všude plno. Vždycky si dokážou najít nějaké téma k rozhovoru a na všechno mají odpověď. Kdo patří mezi nejvíce upovídaná znamení zvěrokruhu? A neřadíte se k největším drbnám i vy?

4 nejvíce upovídaná znamení zvěrokruhu

Jsou lidé, kteří toho namluví opravdu hodně. Někdy je jejich komunikativnost brána jako vleká výhoda, protože se s nimi jeden nikdy nenudí a nestane se, že by nastala trapná chvilka ticha, kdy by nebylo co říci. Jindy ale jejich upovídanost spíše škodí. Kdo patří mezi upovídaná znamení zvěrokruhu?

  • Blíženci
  • Beran
  • Střelec
  • Vodnář

Blíženci

To bezesporu nejupovídanější znamení zvěrokruhu je jednoznačně Blíženec. Ten má totiž neustálou potřebu mluvit, ať už řeší cokoli. Tito lidé jsou tzv. co na srdci, co na jazyku, mnohdy si neberou servítky a všechno říkají na plnou pusu. Blíženci nemají problém zapojit se do rozhovoru, během debaty často improvizují.

Beran

Pokud jde o Berany, jsou to lidé bez zábran. Nemají totiž problém mluvit na jakékoli téma, žádné z nich pro ně není tabu. V kolektivu snadno „překřičí“ ostatní, hlasitě projevují své názory, ze kterých nesleví až do chvíle, kdy nemají ono poslední slovo. Berani jsou upřímní, spontánní a taky trochu sebestřední.

Střelec

Mezi upovídaná znamení zvěrokruhu patří také Střelec. Tito lidé se do všeho vrhají po hlavě, tedy i do debat s dalšími lidmi. Tehdy dokážou z rukávu sypat jednu historku za druhou. Dokážou mluvit poutavě a zajímavě, přesně tak, aby druhé uměli zaujmout, že jim potom doslova visí na každém jejich slově.

Vodnář

Zrozenci Vodnáře se velmi rádi pouští do hlubokých a smysluplných debat. Líbí se jim rozjímat nad tématy, která je baví a o která se zajímají. Často se jim stává, že druhé nepusté ke slovu, jejich rozhovory se tak velmi snadno přemění spíše do přednášek.