Horoskopy

10 věci, které štír nesnáší: tímto ho skutečně naštvete

10 věci, které štír nesnáší: tímto ho skutečně naštvete

Znamení Štír je jedno z nejtajemnějších a nejintenzivnějších znamení zvěrokruhu. Lidé narození v tomto znamení mají mnoho pozitivních vlastností, ale také několik věcí, které nesnáší. Zde je deset věcí, které by mohly znamení Štír odradit.

Skupinové akce

Štíři jsou velmi introvertní a raději zůstanou sami než jít na skupinovou akci, kde nikoho neznají. Cítí se pohodlněji v menších skupinách, kde se mohou více soustředit na jednotlivé osoby

Povrchnost

Štíři nesnáší povrchnost a lži. Jsou velmi upřímní a očekávají stejnou upřímnost od ostatních. Pokud zjistí, že někdo lže, mohou být velmi nekompromisní.

Nedostatek kontroly

Štíři mají rádi kontrolu a nesnáší, když se situace vymyká z rukou. Chtějí mít všechno pod kontrolou a být schopni řídit situaci.

Nepoctivost

Štíři jsou velmi citliví na nepoctivost a podvod. Pokud zjistí, že někdo lže, mohou být velmi nekompromisní a mohou se rozhodnout, že s touto osobou už nebudou mít nic společného.

Přehnaná citlivost

Štíři jsou velmi citliví a mohou se snadno urazit. Pokud se cítí zraněni, stanou se velmi uzavření a odmítaví. Je důležité být opatrný, jakým způsobem se s nimi mluví a jakým způsobem se s nimi jedná.

Nedostatek soucitu

Štíři jsou velmi chytří a analytičtí, ale někdy jim chybí soucit a pochopení pro ostatní. Bývá pro ně těžké vcítit se do situace druhých lidí a porozumět jejich pohledu na věc.

Nedostatek spontánnosti

Štíři mají rádi plánování a přemýšlení o věcech, ale někdy jim chybí spontánnost a schopnost uvolnit se. Bývá pro ně těžké se uvolnit a užít si okamžik, protože se příliš soustředí na budoucnost.

Nedostatek tolerance

Štíři mají velmi silné názory a nesnáší, když se s nimi někdo neshoduje. Bývají velmi netolerantní vůči odlišným názorům a mohou se snažit ostatní přesvědčit o svém názoru.

Nedostatek důvěry

Štíři mají tendenci být velmi nedůvěřiví a podezíraví vůči ostatním. Musí se naučit důvěřovat a uvolnit se, aby mohli navázat hlubší vztahy s ostatními lidmi

Žárlivost

Štíři jsou velmi vášniví a mají tendenci být žárliví. Nesnáší, když mají pocit, že někdo jiný získává pozornost, kterou by měli dostávat oni sami. Pokud se cítí být ohroženi, mohou být velmi agresivní a ochranitelský vůči svému partnerovi nebo svému majetku.

Zbabělost

Štíři nesnáší zbabělce a lidé, kteří se neumí postavit za své názory. Bývajívelmi odvážní a mají tendenci riskovat, aby dosáhli svých cílů. Pokud se setkají s někým, kdo se neumí postavit za sebe, mohou být velmi kritičtí a odmítaví.