KrásaKrása a móda

Tetování rtů: cena, kterou v roce 2024 zaplatíte

Tetování rtů: cena, kterou v roce 2024 zaplatíte

Tetování rtů neboli permanentní make-up má mnoho výhod. Tou hlavní je jeho výdrž a perfektní výsledek za každé situace. Permanentnímu make-upu nijak nevadí déšť ani pocení. Nijak ho neodlíčíte, a proto vypadá dokonale i uprostřed noci. Pokud vás trápí, že vaše rtěnka nevydrží ani do oběda, pak je pro vás skvělým řešením právě tetování rtů.

Cena se odvíjí od vašich požadavků!

Cena, kterou zaplatíte za tetování rtů, je závislá zejména na dvou faktorech. Jedním z nich je výběr salónu, respektive konkrétní profesionálky, druhým pak výběr techniky tetování. Obvykle se cena tetování rtů pohybuje v rozmezí 2500 až 6500 korun, nicméně je možné najít i o něco levnější varianty. Stejně tak ale natrefíte také na podstatně dražší nabídky.

Jelikož je tetování rtů potřeba provést skutečně pečlivě, výběr salonu si skutečně dobře promyslete. Cena by rozhodně neměla být tím, podle čeho se budete primárně rozhodovat. Zejména extrémně nízká cena by vás měla odradit. Je totiž téměř nemožné, abyste byli s výsledkem spokojení, když si tatérka řekne za svou práci jen pár stovek.

Možnosti tetování rtů

Cena tetování rtů je nejnižší u prostých kontur. Ty však samy o sobě nevypadají tak přirozeně, jak byste si možná přáli. Takovou zlatou střední cestou jsou kontury se stínováním. Jedná se o cenově dostupnou variantu, která však v porovnání s obyčejnými konturami působí více přirozeně. Jestliže toužíte po velmi přirozeném efektu, vsaďte na akvarelové rty!

Pokud vás zajímají konkrétní ceny, ozvěte se odbornici, například specialistce Kláře Stanevě

Jedna aplikace nestačí!

Počítejte s tím, že jedna aplikace vám rozhodně nevydrží na vždy. Je vhodné po zhruba dvou letech permanentní make-up obnovit. Oživení po předchozí aplikaci sice bývá levnější, „sleva“ se však pohybuje zpravidla mezi 15 a 30 %. A to není mnoho. Pokud se tedy na pravidelné investice v řádu několika tisíc každý druhý rok.