Horoskopy

Horoskop na dnešek – neděle 27.8.2023. Býkům nemusí stačit partneři, Střelci vnucují své nápady ostatním

Horoskop na dnešek – neděle 27.8.2023. Býkům nemusí stačit partneři, Střelci vnucují své nápady ostatním

Beran

Dnes není čas na důležitá rozhodnutí. Vyhněte se také vymýšlení různých řešení. Nebude úspěšný den. Máte přehršel energie, takže se budete zabývat velkým množstvím záležitostí. A to včetně těch, které se nemusí příliš líbit vašemu okolí. Nedivte se proto, že ve vašem okolí budou lidé podráždění a nepřátelští. Na vině jsou také určité špatné návyky, kterými otravujete své okolí. Zkuste se nad sebou zamyslet. Je pravděpodobné, že dnes budete potřebovat právní radu.

Býk

Dnešní den bude plný překvapení. Situace se kolem vás budou velice rychle měnit. To vám ale vůbec nevadí, protože přesně tak to chcete. Nedivte se ale, když vám partner nebude stačit. Možná se k vám nebude chovat příliš hezky. Důvodem je to, že vás považuje za bezohledné. Zkuste trochu zvolnit tempo a zabývejte se nejenom akcí, ale také relaxací. Je pravděpodobné, že dnes potkáte spoustu nových lidí. Z některých se stanou vaši přátelé.

Blíženci

Vztahy kolem vás jsou napjaté, dokonce můžete být svědkem něčí hádky. Do konfliktů ostatních se raději nezapojujte a snažte se vyhýbat tomu, abyste na danou věc řekli svůj názor. Cítíte se v dobré formě, přesto po zdravotní stránce existuje vykřičník: dávejte si pozor na dostatečný pitný režim. Nepijte pouze v okamžiku, kdy máte žízeň, ale mnohem častěji! Je možné, že dnes na něco zapomenete. Zkontrolujte si svůj diář, možná v něm najdete odpovědi.

Rak

Jste tolerantnější než obvykle. Lidé ve vašem okolí to velmi oceňují. Kolem vás bude panovat přátelská a radostná atmosféra. Není divu, že s vámi ostatní chtějí trávit co nejvíce času. Fyzicky namáhavé práce raději odložte na jiný den, protože vám hrozí natažení svalů či vazů. Všechny své problémy můžete hravě vyřešit s humorem. Je těžké být na vás naštvaný, když jste tak hraví a milí. Ublížit vám mohou nejbližší.

Lev

Máte pochybnosti o sobě samém. To je důvod, proč se na ostatní snažíte zapůsobit. Nesnažte se ale být tím, kým nejste. Vaše pravá osobnost se stejně nakonec ukáže. Buďte upřímní a uvidíte, že se ostatním bude ve vaší společnosti líbit. Sebevědomí si můžete zvýšit tak, že začnete sportovat a zdravě se stravovat. Věnujte se lidem, kteří o vás projevují zájem, protože z toho koukají velmi pěkné vztahy. Přestaňte se bát ukázat své pravé já a všechno bude v nejlepším pořádku.

Panna

Zmocní se vás pocit svobody. Jako byste zapomněli na své závazky! Budete jednat tak, jako byste neměli partnera či rodinu. Na jedné straně to potřebujete, abyste napravili pošramocené duševní zdraví. Na druhé straně se ale vaši nejbližší mohou cítit přehlížení. Také vás mohou považovat za sobeckého. Díky dobré náladě jste otevřenější vůči ostatním. Není se čeho obávat, ostatní vás zbožňují a vy nemáte co skrývat. Očekávejte zajímavou zprávu.

Váhy

Dnešní den pro vás bude pohodový. Nemusíte nic důležitého rozhodovat a nečekají vás ani žádné starosti. Je ideální čas věnovat co nejvíce času své rodině nebo přátelům. Díky své stabilní hladině energie prožijete velmi příjemný, i když odpočinkový den. Posuny v kariéře nelze očekávat, nenechte si tím ale zkazit náladu. Pokud budete příliš tlačit na pilu, můžete si spíše uškodit. Pokud po něčem toužíte, tak to řekněte. Ostatní neumí číst myšlenky.

Štír

Dnes budete v centru pozornosti. Kamkoli přijdete, tam se kolem vás slétnou ostatní. Vaše obliba ale neznamená přesvědčivost. Ostatní lidé se s vámi rádi baví, ale nechtějí s vámi spolupracovat na projektu. Je možné, že za to může vaše lhostejná nálada. Snažte se vyhnout bouřlivým hádkám. Nikam nevedou a zbytečně ubírají energii. Dnešní dynamický den strávíte se nakonec v příjemné atmosféře a odhalíte lidi, kterým můžete věřit.

Střelec

Máte plnou hlavu nápadů. Některé jsou dobré, ale některé ne. I když si to neuvědomujete, vnucujete je ostatním. Těm se to příliš nelíbí. Můžete se proto ocitnout v osamění. Snažte se být flexibilní a příliš netlačte na pilu. Díky tomu půjde vše tak, jak má. Na konci dne můžete pociťovat únavu. Pomůže vám dobrý spánek. Abyste co nejdříve usnuli, uvařte si šálek meduňkového čaje nebo si k polštáři dejte levanduli. Tajemství ostatních nešiřte dál.

Kozoroh

Můžete očekávat velmi dobré zprávy, které potěší nejenom vás, ale také vaše nejbližší okolí. Snažte se z dnešní atmosféry vytěžit maximum. Snažte se vylepšit svůj jídelníček, protože vám pravděpodobně chybí některá z živin. Napovědět vám může vaše tělo, stačí, když mu budete naslouchat. Snažte se oprostit od všeho hmotného a budete spokojení. Řiďte se spíše srdcem, než rozumem.

Vodnář

Máte velmi dobrou náladu, jste komunikativní a přátelští. Díky tomu budete vyhledávaným společníkem. Je ideální čas navázat nové vztahy, ať už romantické, přátelské nebo pracovní. Pro dosažení lepšího zdraví bude třeba začlenit pohyb. Po emocionální stránce nejste příliš vyrovnaní, takže můžete jednat impulzivněji, než dříve. Na ostatní někdy působíte až nepředvídatelně. Vyhněte se proto vášnivým debatám.

Ryby

Cítíte se velmi uvolněně a odpočatě. Díky tomu dnes můžete dosáhnout opravdu velkých věcí! Snažte se postarat jak o osobní, tak také o pracovní záležitosti. Do svého jídelníčku zahrňte co nejvíce ovoce a zeleniny, protože je pravděpodobné, že vám chybí určité vitamíny. Dejte si pozor na Panny, možná vám chtějí vyvést nějakou zlomyslnost. Nemyslí to ale špatně. Dřív, než něco uděláte, si to důkladně promyslete.