Horoskopy

Týdenní horoskop 28. srpna – 3. července. Blíženci, pozor na to, co jíte! Ryby mohou čelit finančním problémům

Týdenní horoskop 28. srpna – 3. července. Blíženci, pozor na to, co jíte! Ryby mohou čelit finančním problémům

Beran

Díky změně léčby vašeho dlouhodobého zdravotního problémy nastane posun k lepšímu. Abyste jej podpořili, zaměřte se na dobrou stravu a minimálně 30 minut pohybu denně. Před nákupem nových věcí si zkontrolujte, zda už je nemáte. Možná jste na ně jen zapomněli. Než v domácím prostředí zavedete radikální změny, poraďte se i s ostatními. Domácnost je přece i jejich prostor! Tento týden je příznivý pro zahájení nové práce nebo nového investičního projektu.

Býk

Po zdravotní stránce si vedete dobře. Je proto ideální čas zahrnout do své každodenní rutiny nějaké cvičení. Vyberte si takové, které vás bude bavit, protože pak u něj vydržíte. Někdo ze známých vás může požádat o krátkodobou finanční půjčku. Pokud je to osoba, které důvěřujete, můžete peněžní obnos půjčit. To, jak se budete chovat k ostatním, se vám vrátí. Proto doporučujeme laskavý a přátelský přístup. Na pracovišti se vám bude až na drobné kotrmelce dařit. Zvládáte své úkoly vypracovat rychleji a precizněji, než vaši kolegové.

Blíženci

Celý týden budete velmi aktivní. Abyste měli dostatek energie, naplánujte si svůj jídelníček předem. Zaměřte se na co nejvyšší příjem ovoce a zeleniny. Je možné, že sníte prošlé jídlo, které vám přinese zdravotní obtíže. Buďte proto opatrní. Máte možnost získat finanční přínosy, je ale třeba aktivně jednat. Prospěšný bude zejména kontakt se zahraničím. Tento týden se můžete těšit na harmonii ve všech mezilidských vztazích.

Rak

Zdravotní potíže, které vás v tomto týdnu čekají, budou malicherné. Se všemi si poradíte domácí léčbou. Někdo z vaší rodiny se může ocitnout v nepříznivé finanční situaci. Pokud chcete, můžete mu pomoct. Nepočítejte ale s tím, že své peníze dostanete v dohledné době zpět. Zvýšíte tím ale své postavení v rodině. Pečujte nejenom o své zdraví, ale také o zdraví ostatních členů své rodiny. Hrozí vám ztráta důležitých dokumentů, dávejte si proto pozor na to, kam které dokumenty dáváte.

Lev

Pokud máte problémy s očima, můžete zaznamenat příznivé výsledky léčby. Budete úspěšní také v zaměstnání. Důležité rozhodnutí, které učiníte, bude s největší pravděpodobností úspěšné a přínosné. Jen je třeba si předem zjistit potřebné informace. V zaměstnání můžete zaznamenat nepříznivé situace – je pravděpodobné, že některý z kolegů o váš šíří pověry. Nenechte se tím vynést z míry. Vaši nejbližší kolegové budou vědět, co je pravda.

Panna

Trpíte-li bolestmi kloubů nebo zad, zaměřte se na výživné stravování. Pomoci vám může také pomalé cvičení, jako je jóga. Po finanční stránce si můžete polepšit. Zaměřte se na to, za co utrácíte. Možná, že každý měsíc platíte za zbytečnosti, které nepotřebujete. Svým blízkým dávejte najevo, že vám na nich záleží. Můžete se dozvědět o nepříznivé situaci, která se odehrává ve vaší rodině. Komunikace značně pomůže, i když nepřijdete s konkrétní radou.

Váhy

V tomto týdnu se budete cítit jako svázaní. Do všeho, do čeho se pustíte, narazíte na různá omezení. To vás může značně frustrovat a stresovat. Budete mít pocit, že nejste dost dobří. Zhluboka se nadechněte a vydechněte. Ujasněte si, že tam, kam jste se dostali, je to díky vašim schopnostem. Uvědomte si vlastní hodnotu. To vám pomůže dosáhnout cílů. Ve vztahu zažíváte příjemné chvíle se svým partnerem plné harmonie. V zaměstnání pociťujete příval inspirace a jste motivováni k plnění úkolů. Najděte způsob, jak vyjádřit své emoce.

Štír

Čeká vás spousta stresu, což se může projevit na vašem zdravotním stavu. Stres je způsobem zejména neklidem v osobním životě. Proto je třeba řešit problémy okamžitě. Vyjasněte si situaci. Budete překypovat kreativními nápady. Ty vám mohou přinést nový zdroj příjmů. Pokud vás čeká podpis důležitých dokumentů, přečtěte si je v klidu a beze stresu. Čeká vás hádka na pracovišti, která se ale bude týkat triviálních záležitostí. To může poškodit vaši image.

Střelec

Naplánujte si výlet se svými přáteli. Může být totiž velmi přínosný. Nejenom, že si pročistíte hlavu, dobijete si také energii. Pokud jste investovali peníze, je pravděpodobné, že utrpíte ztrátu. Pro jistotu se nevěnujte hazardu. V rodinném životě je harmonie. Zjistíte, že kolem sebe máte spoustu lidí, na které se můžete spolehnout. V kariéře se můžete posunout kupředu, budete ale muset vykročit ze své komfortní zóny.

Kozoroh

Váš zdravotní stav se zlepší. Můžete dosáhnout mnohem lepších výsledků, když se zaměříte na sportovní aktivity odehrávající se venku. Tento týden můžete nakoupit věci do své domácnosti. Vyplatí se též investovat peníze do věcí, jejichž hodnota se bude zvyšovat. Například zlaté šperky jsou poměrně dobrou investicí. Vaše sebevědomí bude přitahovat pozornost opačného pohlaví. Nezadaní se mohou těšit na romantické setkání. Zadaní by se měli věnovat svému partnerovi co nejvíce.

Vodnář

Chcete-li si zachovat zdraví, konzumujte co nejvíce ovoce. Pomoci může též procházka v přírodě. Užívejte si každý okamžik svého života. Své peníze neinvestujte do rizikových projektů, jako jsou akciové trhy. Je velká pravděpodobnost, že byste mohli utrpět finanční ztrátu. Ve společnosti si můžete získat respekt. Tvrdá práce, kterou vynakládáte v zaměstnání, se vám vyplatí. I když nemusí jít o povýšení ani finanční odměnu, získáte pochvalu od nadřízených.

Ryby

V ohrožení je psychické zdraví. Dejte si pozor na problémy, které jste zametli pod koberec. Ty se nyní mohou opět objevit. Je třeba je konečně vyřešit, i když vás to bude stát spoustu energie. Můžete čelit finančním problémům. Naštěstí máte ušetřené peníze, které můžete použít. Až vám to situace dovolí, můžete začít opět šetřit. Nepodléhejte nutkání utrácet peníze za něco, co je ve výrazné slevě. Je možné, že danou věc ani nepotřebujete. Pracujete-li v zahraničí, můžete čelit právním problémům.