Horoskopy

Provokatérská znamení: 4 největší provokatéři

Provokatérská znamení: 4 největší provokatéři

Většina lidí by záměrně druhým neuškodila. Nicméně jsou mezi námi i tací, kteří jsou schopni manipulovat s důvěrou ostatních a provokovat. Kdo patří mezi provotérská znamení zvěrokruhu?

4 provokatérská znamení zvěrokruhu

Následující znamení, o kterých se prostřednictvím tohoto článku budeme bavit, mají ve své povaze to, že s chutí provokují ostatní. Zatímco někdy je občasné popíchnutí vítané, jindy to lidem v okolí může lézt pěkně na nervy. Tohle jsou za nás provokatérská znamení, na která je třeba dát si pozor.

  • Blíženci
  • Lev
  • Rak
  • Vodnář

Blíženci

Blíženci jsou lidé, kteří mají minimálně dvě tváře. Málokteré znamení zvěrokruhu má ke lžím tak blízko, jako právě Blíženci. Pokud je někdo náhodou odhalí při lži, nemají problém ze sebe udělat oběť. Svoji vinu poté svalí na druhé a nezajímají se o to, co to s daným člověkem udělá.

Lev

Tito lidé udělají cokoliv, co si dají za cíle. Na první pohled to může působit inspirativně, nenechte se ale zmást – tato jejich snaha dosáhnout cíle za každou cenu, v nich probouzí tendence využívat druhé a podvádět je. Lvi rádi vymyslí různé intriky, aby lidi dostali přesně tam, kde potřebují.

Rak

Zrozenci Raka to s lidmi okolo sebe myslí dobře. Proto jim tu a tam bez povšimnutí projde i nějaký ten podvod. Tito lidé často žijí ve lži, i když navenek působí pozitivně a spokojeně. Raky žene kupředu vidina zisku, bez peněz totiž nedokážou tak úplně být.

Vodnář

Vodnáři sice nemají hromadu přátel, daleko více se soustředí na těch pár nejlepších. Mají schopnost manipulace, druhé dokážou vždycky dostat tam, kde se jim to zrovna hodí. Rádi provokují a upozorňují na sebe.