KrásaKrása a módaMóda

10 trendů krásy a módy. Léto 2023

10 trendů krásy a módy. Léto 2023

Léto je v plném proudu a vy si ho určitě chcete pořádně užít. Poradíme vám, co letos letí, v jakém oblečení vyrazit na pláž, jak si upravit večer vlasy do letního kina i jak si nalakovat nehty na kávu s kamarádkou. Tady je náš seznam letošních top módních trendů.

1. Denim

Pořiďte si džínové šortky nebo šaty a zkombinujte je s vhodnými doplňky. Pokud máte odvahu, pusťte se do kreativních úprav džínoviny. Našijte na denim korálky, přilepte kamínky nebo na něj něco namalujte.

2. Asymetrické střihy

Poohlédněte se po halenkách nebo sukních asymetrických střihů. Toto zajímavě střižené oblečení pak kombinujte s jednoduchými basic kousky.

3. Šaty

K létu šaty bezpochyby patří. Hledáte-li nějaké, které sluší každému, sáhněte po šatech košilových nebo zavinovacích.

4. Pastelové barvy

Na černou barvu zapomeňte a ze šatníku vytáhněte oblečení pastelových barev. Vyzkoušet můžete i barvu roku Viva Magenta (malinově červenou).

5. Průsvitné materiály

Letošní léto přeje lehkým a průhledným outfitům. Kdo chce, může si pod průsvitnou halenku klidně obléknout tílko.

6. Zkraťte vlasy!

Máte-li dlouhé vlasy, vytvořte na nich vlny. Ještě lépe ale uděláte, pokud vlasy zkrátíte. Frčí mikádo, pixie i další krátké střihy.

7. Přirozená manikúra

Nehty si nalakujte bezbarvým lakem nebo lakem světle růžovým. Fanynky francouzské manikúry jí klidně mohou zůstat věrné, nebo mohou vyzkoušet francouzskou manikúru trochu jinak – s barevnými konečky nehtů.

8. Ombré

Ombré můžete mít vlasy, nehty i oblečení. Jen dejte pozor, ať to nepřekombinujete!

9. Kapsy všude

Kapsy jsou nejen praktické, ale letos i módní. Mít je můžete na mini sukni, na maxi sukni i na kalhotách – třeba kapsáčích.

10. Tankiny

Plavky vybírejte především podle své postavy. Pokud chcete skrýt nějaké ty nedostatky, vyzkoušejte tankiny, které v případě potřeba skryjí bříško.