Krása a módaVlasy

Účesy s culíkem: 3 tipy na nejlepší styly

Účesy s culíkem: 3 tipy na nejlepší styly

Culík je v poslední době velkým hitem mezi různými účesy. Jeho jednoduchost a zároveň stylový vzhled ho činí oblíbenou volbou pro mnoho žen. Pokud se chystáte vyzkoušet tento moderní účes, máme pro vás připraveny tři tipy, které vám pomohou dosáhnout dokonalého culíku.

Klasický nízký culík pro každodenní vzhled

Pokud preferujete jednoduchost a čistý vzhled, klasický nízký culík je pro vás ideální volbou. Postup je snadný: stačí sesbírat vlasy do nízkého drdolu na zátylku hlavy a zabezpečit gumičkou. Tento účes je skvělý na každý den do práce nebo do školy. Můžete ho také snadno vylepšit třeba ozdobnými sponkami nebo mašlemi.

Vysoký culík pro elegantní vzhled

Pro speciální příležitosti či večerní vystoupení je vysoký culík skvělou volbou. Stačí vlasy sbalit do vysokého culíku na vrcholu hlavy a zabezpečit. Tento účes dodá vašemu vzhledu eleganci a zvýší váš styl. K vysokému culíku se také skvěle hodí výrazné náušnice nebo šperky.

Měkký culík s prameny pro romantický dojem

Chcete-li svůj culík oživit a dodat mu jemný a romantický dojem, zkuste měkký culík s prameny. Vlasy si nejdříve nasaďte do culíku podobně jako u klasického nízkého culíku, ale nechte několik pramenů volně viset. Tyto prameny můžete lehce zvlnit nebo nadzdvihnout pomocí hřebenu. Tento účes je ideální pro rande nebo oslavu.

Culík je mnohostranný a lze ho přizpůsobit různým příležitostem a stylům. Bez ohledu na to, zda si zvolíte klasický nízký culík, vysoký elegantní culík nebo romantický měkký culík s prameny, jistě zaujmete svým stylovým vzhledem. Nebojte se experimentovat a vytvářet své vlastní variace tohoto oblíbeného účesu.