Horoskopy

Velký letní horoskop

Velký letní horoskop

Léto je tady, je tedy čas relaxovat, užívat si tepla a trávit čas s blízkými. Ale co vám přinese léto z astrologického hlediska? Odpověď na tuto otázku bude předmětem následujících řádků, na nichž se dozvíte na co si dát pozor a jak využít své léto na maximum.

Beran

Letní období pro Berany znamená, že se budou mnohem více soustředit na svůj intimní a rodinný život, v němž si budou moci užít ty nejlepší zážitky a události. Vše tedy zdánlivě nasvědčuje tomu, že to budou tři měsíce plné štěstí – a to nejenom ve vztazích, ale i v oblasti financí. 

Býk

Léto roku 2023 bude pro lidi narozené ve znamení Býka plné dobrých zpráv, protože budou patřit mezi nejšťastnější znamení – a to jak emocionálně, tak materiálně. Bude to tedy skvělé období, které bude vhodné jak pro navázání románku, tak pro upevnění stabilního vztahu.

Blíženci

Zejména během července a srpna bude docházet k mnoha nečekaným událostem, které přinutí Blížence změnit jejich plány. Čeká vás tedy dobrodružné a neklidné léto. To ovšem neznamená, že bude špatné, akorát spousta věcí se bude vynořovat až za pochodu. 

Rak

Pro Raky bude léto 2023 nejdůležitějším obdobím v roce, zejména proto, že to bude klíčové čtvrtletí na poli lásky a přátelství. Jde tudíž o ideální období roku pro zlepšení osobních vztahů a navázání nových. Nicméně i přes to, že to pro Raky nebude špatných pár měsíců, tak červenec i srpen přinesou několik nepředvídatelných událostí.

Lev

Zažijete nejskvělejší období roku, které se postará o to, že to bude doba plná dobrých zpráv v lásce a obecně vzato vás bude čekat spousta potěšení. Dočkáte se také zahájení nejrůznějších iniciativ, které souvisejí s obchodem, prací nebo jinými finančními a materiálními záležitostmi.

Panna

Panny budou muset čelit hektickému létu, které bude velmi náročné jak fyzicky, tak intelektuálně. Bude to tedy období plné intenzivních aktivit, které vám v konečném důsledku umožní si užít celkově šťastné léto. Některé potíže či krize ale budete muset řešit se svým stabilním partnerem.

Váhy

Červenec a srpen budou pro Váhy poněkud komplikované měsíce, během nichž se budou muset vypořádat s různými překážkami. Neznamená to, že na vás čeká špatné léto, ale je možné, že k některým plánovaným věcem nakonec nedojde a váš život se bude ubírat jinými cestami. 

Štír

Léto je pro Štíry příznivým obdobím pro lásku, stejně jako pro udržování a utužování přátelství. Bude to i období plné štěstí a pohody v pracovních záležitostech. Skvělou zprávou je též to, že se ve vás probudí schopnost vítězit nad nepřáteli.

Střelec

Užijete si šťastnou a příjemnou dovolenou. Navíc hvězdy k vám budou nakloněny, abyste mohli zažít příznivý vývoj jak v práci, tak i v jiných všedních záležitostech.

Kozoroh

Zatímco jiní odpočívají, tak léto je pro vás nejvhodnějším časem zahájit dlouho připravované pracovní projekty – úspěch na sebe nenechá dlouho čekat. Měsíce červenec a srpen nicméně budou poněkud komplikované kvůli různým nečekaným událostem.

Vodnář

Ve vašem životě se objeví radosti ve vztahu k domovu, rodičům, partnerovi nebo dětem, jež vám přinesou tolik důležité pocity uspokojení a radosti, kterých se vám v minulých měsících moc nedostávalo. S výdaji a penězi obecně si však budete muset dávat pozor.

Ryby

Ryby budou muset čelit událostem a potížím, které by mohly zkomplikovat jejich letošní léto. Hrozí zejména napětí v partnerském soužití. Nicméně najdou se i drobné radosti či naleznete řešení ve věcech souvisejících s prací a materiálními záležitostmi.