Krása a módaVlasy

Účes s copem: 4 neodolatelné účesy na různé události

Účes s copem: 4 neodolatelné účesy na různé události

Každá to známe, dlouhé vlasy, které překáží a jsou téměř nezkrotitelné. Přinášíme vám super řešení jak na tento problém a to ve stylu copů.

Nízký cop

Nízký cop je populární pro svou eleganci a je skvělý pro formální a profesionální příležitosti. Dodává pohodlný a stylový vzhled. Může být zdobený elegantními sponkami nebo gumičkami, aby získal ještě sofistikovanější vzhled. Je to univerzální účes, který lichotí mnoha typům obličeje a je oblíbeným výběrem pro mnoho žen. Celkově se jedná o sofistikovaný a vkusný účes, při kterém si vlasy seberete do copu na zátylku nebo níže na krku.

Vysoký cop

Tento klasický a elegantní účes, při kterém si vlasy seberete vysoko na temeni hlavy a vytvoříte cop, dodává moderní a vkusný vzhled a je oblíbený pro svou jednoduchost a všestrannost. Vysoký cop je skvělý pro denní nošení, ale můžete ho také doladit pro formálnější nebo večerní události. Může být elegantní a profesionální, nebo ležérní a hravý, a proto je oblíbeným výběrem pro mnoho žen.

Boxerské copy

Vypadají jako dva copánky, které se umístí blízko u sebe na horní části hlavy. Pro vytvoření boxerských copánků si nejdříve učešte vlasy a rozdělte je na dvě části. Poté si vytvořte tři pramínky a z nich začněte plést cop. Ke každé části přidáte nový pramen až do konce. To samé udělejte na druhé straně.

Cop na straně

Asymetrický účes dodává vzhledu jedinečnost a hravost. Cop na straně je oblíbený pro svou neformálnost. Pro vytvoření tohoto účesu si vlasy učešte do strany, kde si přejete mít cop. Poté vlasy pevně seberte do copu na této straně a upevněte je gumičkou na vlasy. Můžete nechat nějaké volné prameny vlasů.

Události, na které se hodí tyto účesy

  • Každodenní nošení
  • Pracovní prostředí
  • Sportovní aktivity
  • Večerní události
  • Letní festivaly