Krása a módaVlasy

Francouzský drdol: 3 kroky, jak ho vytvořit

Francouzský drdol: 3 kroky, jak ho vytvořit

Francouzský drdol je elegantní účes, který dodává ženskému vzhledu sofistikovanost a styl. Pokud se chcete naučit, jak vytvořit dokonalý francouzský drdol, následujte tři jednoduché kroky níže.

Krok 1: Příprava vlasů

Před tím, než začnete s tvorbou francouzského drdolu, ujistěte se, že máte vlasy čisté a bez zbytků stylingových produktů. Následně aplikujte malé množství lehkého gelu nebo séra na konečky vlasů, aby se snáze zvládly při sestavování drdolu. Důležité je, abyste měli po ruce tenký hřeben nebo hladkou kefu pro uhlazení vlasů.

Krok 2: Vytvoření francouzského drdolu

  1. Sběr vlasů do culíku: Seberte vlasy do vysokého culíku a upevněte pružným gumovým páskem. Ujistěte se, že culík je umístěn na středu zadní části hlavy.
  2. Rozdělení culíku na dvě části: Rozdělte culík na dvě stejně velké části. Nyní vytvoříte otvor mezi dvěma částmi nad gumovým páskem.
  3. Zatáhněte culík skrz otvor: Vezměte celý culík a zatáhněte ho skrz vytvořený otvor nad gumovým páskem. Tím vytvoříte drdol s efektem závorky.
  4. Uhlazení vlasů: Ujistěte se, že jsou vlasy kolem drdolu pevně a uhlazeně. Použijte hřeben nebo kefku, abyste zajistili precizní vzhled.

Krok 3: Upevnění a dokončení

  1. Upevnění drdolu: Aby váš francouzský drdol vydržel po celý den, upevněte ho vlásenkovými sponkami. Skryjte sponky pod vlasy, aby zůstal váš drdol co nejvíce přirozeně vypadající.
  2. Aplikace lak na vlasy: Na závěr použijte lehký lak na vlasy, který dodá drdolu extra fixaci, aniž by vypadal příliš tuhý nebo nepřirozený. Zabráníte také nechtěným lámavým konečkům.

Důležité kroky pro vytvoření francouzského drdolu

KrokyPopis
Příprava vlasůUjistěte se, že máte čisté vlasy bez zbytků produktů.
Použijte lehký gel nebo sérum na uhlazení vlasů.
Vytvoření drdoluSeberte vlasy do vysokého culíku a rozdělte ho na dvě části.
Proveďte drdol skrz otvor nad gumovým páskem.
Upevnění a dokončeníUpevněte drdol vlásenkovými sponkami.
Použijte lehký lak na vlasy pro extra fixaci.

S následováním těchto tří kroků můžete snadno vytvořit dokonalý francouzský drdol, který bude působit elegantně a stylově. Pamatujte na přípravu vlasů, pečlivou tvorbu drdolu a jeho následné upevnění. S trochou cviku a trpělivosti si brzy osvojíte tento elegantní účes.