Krása a módaVlasy

Jednoduchý drdol: 3 tipy, jak vytvořit dokonalý drdol

Jednoduchý drdol: 3 tipy, jak vytvořit dokonalý drdol

Chcete mít vždy upravený a stylový účes bez zbytečné námahy? Vyzkoušejte jednoduchý drdol! Následující tipy vám ukážou, jak snadno vytvořit dokonalý drdol, který bude působit elegantně a upraveně.

Nepodceňte přípravu

Předtím než začnete tvořit drdol, ujistěte se, že máte vlasy čisté a bez zbytků stylingových produktů. Pro zvýšení objemu naneste na kořínky suchý šampon nebo vlasový pudr. Rozčešte vlasy a vyžehlete případné neposedné prameny. Pokud máte tenčí vlasy, můžete zkusit lehké natupírování, aby drdol získal na objemu.

Klasický nízký drdol

Pro klasický nízký drdol začněte shromažďovat vlasy do hladkého copu na nízké úrovni na krku. Drdol můžete zpevnit pruhem vlasové gumy nebo sponkou ve stejné barvě jako vaše vlasy. Abyste skryli gumu nebo sponku, oddělte vlasy nad gumou na dvě části a vytvořte mezi nimi malou dírku. Potom zatáhněte cop skrze tuto dírku. Výsledkem bude elegantní drdol s vytvořeným efektem.

Vysoký drdol s prameny

Pro modernější vzhled vyzkoušejte vysoký drdol s prameny. Vlasy sčesávejte do vysokého culíku na temeni hlavy a upevněte je vlasovou gumou. Poté oddělte jednotlivé prameny a lehce je zatáhněte ven, aby vznikl efekt „roztrhaných“ pramenů. Tento druh drdolu je skvělým řešením pro neformální události, kdy chcete mít účes, který působí uvolněně a přitom stylově.

Vyzkoušejte tyto tipy a objevte krásu a jednoduchost dokonalého drdolu. Nyní nemusíte trávit hodiny u zrcadla, abyste dosáhli skvělého účesu. Stačí jen pár kroků a vytvoříte si elegantní drdol, který bude ladit ke každé příležitosti.

Porovnání druhů drdolu

Druh drdoluNáročnost provedeníFormalita
Klasický nízkýSnadnýFormální
Vysoký s pramenyStředníNeformální

Mějte na paměti, že vytvoření dokonalého drdolu vyžaduje praxi. Snažte se trénovat a experimentovat s různými styly, abyste našli ten, který vám nejvíce vyhovuje. S těmito tipy se však nebudete muset bát, že byste nestihli svůj účes upravit do dokonalosti!