Horoskopy

5 nejtemnějších znamení zvěrokruhu: kdo skrývá stinnou stránku?

5 nejtemnějších znamení zvěrokruhu: kdo skrývá stinnou stránku?

Na první pohled jsou velmi srdeční a k druhým lidem laskaví. Jakmile je ale naštvete, ukážou vám svoji odvrácenou tvář. Představujeme vám 5 nejtemnějších znamení zvěrokruhu, které si rozhodně nechcete znepřátelit.

5 nejtemnějších znamení zvěrokruhu

Hvězdy nám předurčují mnohé. Mimo jiné i typické charakteristické vlastnosti – ať už ty dobré nebo ty špatné. Jsou znamení, která před okolím ukrývají temnou stránku. Kdo patří mezi 5 nejtemnějších znamení zvěrokruhu?

  • Panna
  • Beran
  • Kozoroh
  • Lev
  • Štír

Panna

Lidé narození ve znamení Panny jsou perfekcionisté, kterým nechybí cílevědomost. Vyžadují dokonalost nejen sami od sebe, ale i od lidí okolo sebe. Jelikož mají problém věřit druhým, často se uchylují k podezřívavosti a pesimismu. Panny jsou háklivé na kritiku, když se jim něco nelíbí, dají to jasně najevo. A pro ostřejší slovo nejdou daleko.

Beran

Berani jsou impulzivní, mnohdy až agresivní. Jakmile je naštvete, okamžitě vám ukážou svoji stinnou stránku. Ta ovládá jejich chování, jsou zbrklí a často dříve mluví, nežli přemýšlí – a to je dokáže dostat do potíží. Berani rychle vzplanou, jsou jako sirka. Stačí jim velmi málo a zažehnou, ke vzteku mají velmi blízko.

Kozoroh

Mezi 5 nejtemnějších znamení zvěrokruhu patří také Kozoroh. O těchto lidech můžeme říci, že jsou ambiciózní a tzv. jdou přes mrtvoly, pokud něčeho chtějí dosáhnout. Střeží si své soukromí, jen tak někoho k sobě nepustí. Jsou vypočítaví, často jednají ve svém vlastním zájmu. Dejte jim najevo svou nelibost a poznáte jejich hněv.

Lev

Lvi dokážou být pozitivní a veselí, na druhou stranu ale ukrývají svoji druhou, daleko temnější a pesimističtější tvář. Často si věci berou až příliš osobně, což vede k tomu, že se vytočí a mnohdy přitom úplně zbytečně. Když jsou naštvaní, působí na druhé arogantně a je lepší jít jim v takové chvíli z cesty.

Štír

 Málokoho překvapí, že mezi 5 nejtemnějších znamení zvěrokruhu patří také Štír. Ba co víc – o tomto znamení zvěrokruhu lze s klidem prohlásit, že je to vůbec nejtemnější znamení vůbec. Štíři jsou oslňující, dokážou si druhé omotat okolo prstu. Ale jejich silně vyvinutá temná stránka z nich dělá tajemné jedince. A ne vždy je rozumné pustit se s nimi do křížku.