Horoskopy

Jak svádět jednotlivá znamení: co na koho platí?

Jak svádět jednotlivá znamení: co na koho platí?

Čím kouzlíte jednotlivá znamení zvěrokruhu? Čím svedete Býka a co platí na Berany? V dnešním článku se zaměříme na to, jak svádět jednotlivá znamení. S námi už budete vědět, jak na to!

Jak svádět jednotlivá znamení?

Na každé z nás platí něco trochu jiného. Chcete mít v malíčku tipy, jak svádět jednotlivá znamení? Tato znalost se může hodit nejen za dveře ložnice.

Beran

U Beranů zabodujete jedině tím, že jim ukážete něco, co doposud nepoznali ani nevyzkoušeli. Překvapte je a tím si je omotáte okolo prstu.

Býk

Na tyto lidi platí, že láska (i svádění) prochází žaludkem. Dobrá večeře v luxusní restauraci vám rozhodně přihraje plusové body.

Blíženec

Blíženci milují, když jsou středem pozornosti. Dostanete je do kolen tím, že je budete rozmazlovat a hýčkat si je.

Rak

Lidé narození ve znamení Raka jsou tak trochu citlivky. Jak je svést? Jděte na ně pomalu, netlačte na pilu a uvidíte, že s tímto přístupem zabodujete.

Lev

Na Lvy musíte tak, že jim ukážete, že jsou středobodem vesmíru. Musí mít pocit, že mají navrch a ve všem poslední slovo. I v posteli.

Panna

Jak svést člověka narozeného ve znamení Panny? Rozhodně ne tak, že se je budete snažit korigovat. Panny vědí, co chtějí a těžko je za dveřmi ložnice něčím překvapíte.

Váhy

Váhy podlehnou tomu, kdo je dokáže rozesmát. Jděte na to přes smysl pro humor a spolehněte se, že vám budou doslova zobat z ruky.

Štír

Štíři nemají rádi, když je někdo řídí – a to jak v životě, tak v posteli. Chtějí to být oni, kdo rozhodují. Proto je svedete tím, že se podřídíte.

Střelec

Lidé v tomto znamení mají pocit, že jsou páni tvorstva, kteří všechno znají a umí nejlépe. Podpořte jejich přesvědčení a rázem si je získáte.

Kozoroh

Chcete svést Kozoroha? Dopřejte mu opravdu dostatek vaší pozornosti, po které tito lidé prahnout a je to o nich velmi dobře známo.

Vodnář

Vodnáři milují luxus. Rozmazlujte je, dopřejte jim přepych a snesou vám pak klidně modré z nebe. Zahrňte je vším, na co si vzpomenou a budou vaši.

Ryby

Ryby jsou, co se svádění týče, poměrně náročné. Často se totiž upnou k nereálné představě, které je těžké dostát. Pomůže, když se prostě nevzdáte.