KrásaKrása a móda

Červená rtěnka s modrým podtónem: Nejlepší pro rok 2024

Červená rtěnka s modrým podtónem: Nejlepší pro rok 2024

Chcete dosáhnout efektu bělejších zubů a máte zálusk na červenou rtěnku s modrým podtónem? Tento podtón se označuje jako studený odstín červené a my vám přinášíme nejlepší rtěnky se studeným podtónem.

Maybelline – SuperStay Vinyl Ink – 55 ROYAL

Nabízí vysokou pigmentaci, lesk a dlouhou výdrž. Má hladkou a krémovou texturu, která se snadno nanáší na rty a díky své dlouhotrvající formuli zůstává barva a lesk na rtech po dlouhou dobu bez potřeby častých oprav.

DIOR – Rouge Dior – Extreme matte 760 favorite

Vyznačuje se bohatou pigmentací, která poskytuje intenzivní a plné krytí. Její luxusní textura se snadno nanáší na rty a poskytuje pohodlné nošení. Je navržena tak, aby rty zůstaly hydratované.

NARS . Powermatte Lipstick – Dragon Girl

Už po jednom nanesení získáte sytou barvu a hladký matný efekt, který vydrží až 10 hodin. Dynamická směs Power Pigment Complex obsahuje čisté pigmenty a složky přitahující barvu. Výsledné složení vyplní rty intenzivní barvou, je kluzké a příjemné na celodenní nošení. 

Pro koho je vhodný modrý podtón rtěnky

Je obecně vhodný pro lidi s chladným podtónem pleti. Chladný podtón pleti se charakterizuje růžovými, modrými nebo olivovými tóny. Někteří lidé s chladným podtónem mají také modré žíly na svém zápěstí. Modrý podtón v rtěnce pomáhá neutralizovat teplejší odstíny červené a vytváří chladnější a sytější vzhled. Tento podtón může také opticky zvýraznit bělost zubů.

Druhy podtónů

  • Teplý– červené, oranžové nebo žluté podtóny jsou vhodné pro lidi s teplejšími podtóny pleti, jako je například zlatý tón.
  • Studený – modré, fialové nebo růžové podtóny se hodí lidem s chladným podtónem pleti, jako je například růžový nebo olivový tón.
  • Neutrální – má vyvážený podtón bez převažujících teplých ani studených odstínů. Jsou vhodné pro lidi s neutrálním podtónem pleti, který není výrazně teplý ani studený.

Shrnutí

Výše zmiňujeme 3 nejlepší rtěnky pro rok 2024 se studeným podtónem. Ať už si vyberete z levnějších nebo dražších variant, vždy vám poskytne opticky bělejší zuby. Takže hurá na nákupy, kde si vyberete rtěnku přímo pro vás.