Krása a módaVlasy

Šedé vlasy: účesy roku 2024

Šedé vlasy: účesy roku 2024

Lámete si hlavu s šedivými vlasy, které vám začaly zářit na vaší koruně? Vůbec se toho nebojte a inspirujte se tímto článkem pro vytvořené krásného účesu, který přitáhne úplně každého.

Účes Lob

Lob pro šedé vlasy je moderní, elegantní a snadno udržitelný účes. Vynikne s přirozenou texturou šedých vlasů a dodat vám sofistikovaný vzhled. Pohybuje se mezi bradou a rameny, čímž vytváří středně dlouhý a nadčasový vzhled. Tato délka je skvělá pro většinu obličejových tvarů a poskytuje dostatek prostoru pro různé styly.

Polodlouhý účes s ofinou

Polodlouhý účes zahrnuje vlasy, které sahají přibližně do délky ramen nebo něco málo pod ně. Tato délka je výhodná, protože je dostatečně dlouhá pro různé styly, zatímco zároveň snadno ovladatelná. Ofina, může mít různé délky: pokrývat celé čelo, krátká ofina nebo delší. Ofinu lze také různě stylizovat, například na stranu, prameny nebo rovnoměrně. Také pomáhá zakrýt vrásky na čele a dodává vzhledu mladistvost.

Drdol

Vypadá skvěle na šedých vlasech s různou texturou. Pokud máte hladké vlasy, můžete použít texturizační sprej nebo suchý šampon, aby se zvýšila objem a přidala se textura. Noste ho na různých částech hlavy, včetně na temeni hlavy, nižší umístění nebo po stranách. Je obecně snadno udržovatelný účes. Ke konci použijte lak na vlasy pro udržení drdolu na místě po celý den.

Druhy drdolů

Existuje mnoho různých typů drdolu, které můžete vyzkoušet s šedými vlasy. Může to být:

  • Nízký drdol
  • Vysoký drdol
  • Rozvolněný drdol
  • Spletený drdol

Každý typ má svůj vlastní vzhled a styl.

Péče o šedé vlasy

Volte šampony a kondicionéry speciálně dělané pro šedé vlasy. Pomáhají udržovat vlasy hydratované, zabraňují žloutnutí a dodávají jim lesk. Sluneční paprsky mohou poškodit vlasy a způsobí vyblednutí šedých vlasů. Proto používejte sprej nebo krém s UV ochranou, který chrání vlasy před poškozením.